Sposób przygotowania:
Poędwiczki na cukinii.
Polędwiczkę opłukać, osuszyć, pokroić w plastry.Każdy lekko posolić, opieprzyć i posypać czosnkiem granulowanym.Skropić oliwą i wstawić do lodówki na ok.1/2 godziny.Usmażyć krótko z obu stron.
Cukinię pokroić w plastry, posolić i oprószyć ziołami prowansalskimi.Smażyć na maśle z obu stron.
Fasolkę opłukać , ugotować w lekko osolonej wodzie, osączyć, związać szczypiorkiem w węzełek.
Na talerzu ułożyć fasolkę, obok plastry cukinii, na nich odrobinę keczupu a na to plastry polędwiczki.Na każdym zrobić mały kleks z keczupu.
Ogórek małosolny, rzodkiewki i pomidora bez skórki kroić w półplastry i dekoracyjnie ułożyć dookoła.Posypać szczypiorkiem.
Cukinię pokroić w plastry, posolić i oprószyć ziołami prowansalskimi.Smażyć na maśle z obu stron.
Fasolkę opłukać , ugotować w lekko osolonej wodzie, osączyć, związać szczypiorkiem w węzełek.
Na talerzu ułożyć fasolkę, obok plastry cukinii, na nich odrobinę keczupu a na to plastry polędwiczki.Na każdym zrobić mały kleks z keczupu.
Ogórek małosolny, rzodkiewki i pomidora bez skórki kroić w półplastry i dekoracyjnie ułożyć dookoła.Posypać szczypiorkiem.
Sarenka
luna
misia53
Natala1210
Jojo