Placki ryżowe przygotowuje się na bazie ugotowanego ryżu. Do ich przygotowania potrzeba: jajek, mąki, soli, pieprzu i oleju do smażenia. Można dodać do nich także cebulę, czosnek i paprykę. Placki ryżowe można serwować z dodatkiem dipu czosnkowego lub samodzielnie, jako pyszną przekąskę. Idealnie sprawdzą się także jako dodatek do mięsa. Polecane jest podawanie ich także na słodko z cynamonem i jabłkami.

Polecane przepisy do kategorii Placki ryżowe

Znaleźliśmy 19 przepisów w kategorii Placki ryżowe

Racuchy ryżowe fit

Racuchy ryżowe fit

msewka msewka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Placuszki z ryżem

Placuszki z ryżem

anja3107 anja3107

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Racuchy z ryżem

Racuchy z ryżem

dayzi dayzi

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: