kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Pstrąg w sosie

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pstrąg w sosie, pstrąg w sosie, pstrąg w sosie

Pstrąg w sosie

Składniki:

Pstrąg w sosie

 

 

  • Sos:

 

  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 1 łyżka wody
  • szczypta pieprzu
  • szczypta cukru
  • szczypta soli
  • 1 łyżka octu

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg w sosie
Przygotować sos: wszystkie składniki umieścić w słoiki, mocno wstrząsnąć. Sałatę opłukać, z pstrąga usunąć skórę i ości, pokroić na kawałki, ser pokroić w kostkę, pomidory sparzyć, usunąć skórkę, pokroić w kostkę, wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sosem.