Sposób przygotowania:
Roladki indycze z 3 sosami
Sznycle rozbijamy na kawałki kwadratowe o wielkości 20x20 cm.Siekamy śliwki i skrapiamy je tabasco. układamy śliwki na mięsie i przykrywamy plasterkami boczku.Zwijamy mięso w rulony i spinamy wykałaczkami. Posypujemy solą i pieprzem a potem pieczemy 30 minut w temperaturze 200*C. Wyjmujemy i kroimy w plasterki.Teraz robimy sosy. SOS I- majonez mieszamy z jogurtem, roztartym czosnkiem, bazylią, tymiankiem. Doprawiamy sola i pieprzem. SOS II-śmietanę mieszamy z miodem i musztardą oraz pokrojonymi w plasterki dymkami.Doprawiamy sola i pieprzem. SOS III- olej mieszamy z sosem sojowym, dodajemy siekane i zrumienione beztłuszczowo orzeszki oraz drobno posiekanego selera.Doprawiamy sola i pieprzem.Możemy podać zarówno z pieczywem , makaronem jak i ryżem. Smacznego!