Sposób przygotowania:
Sernik
Biszkopt ciemny: 5 białek ubić z 5 łyżkami cukru, dodać żółtka ,4 łyżki mąki , 1 łyżkę kakao i pół łyżeczki proszku do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. ok 15-20 min Ser: Margarynę utrzeć z cukrem , dodać żółtka , ser z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ubić białka na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez 40-50minut. Ciasto kokosowe: Białka ubić z sokiem z cytryny, dodać cukier, kokos i mąkę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez 30-40 minut. Masa orzechowa: Mleko zagotować, dodać zmielone orzechy - dokładnie wymieszać. Przestudzić.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem , dodać przestudzone orzechy. Warstwy: Biszkopt ciemny - część masy orzechowej - sernik - część masy orzechowej - ciasto kokosowe - wierzch cienko posmarować masą orzechową i zetrzeć gorzka czekoladę. Forma o wymiarach 40 cm x 25 cm.