Sposób przygotowania:
sernik
Margarynę utrzeć z cukrem.Dodać żółtka , mąkę z proszkiem . Ubić pianę z jajek , dodać do ciasta i lekko wymieszać . Jak wyjdzie za rzadka konsystencja dodać mąki Rozwałkować wyłożyć na blaszkę (dużą) ponakłówać ciasto widelcem. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym , dodawać stopniowo ser , śmietanę olej, budynie . Zmiksować. Powstanie rzadka konsystencja. Tak ma być . Wylać ser na ciasto. Wsypać rodzynki optoczone w mącewtedy rodzynki nie opadną na dno sernika lub jeśli chcesz to wsypać nie optoczone w mące też fajnie smakuje gdy są na dnie ! piec w piekarniku 200/220 stopni 1 godzine15 minut przed końcem pieczenia ubic pianę z 1/2 szkl. cukru dodać paczkę wiórek kokosowych nałożyć an sernik i piec .Po wystygnięciu polać czekoladąŻyczę smacznego :)
Natala1210
msewka
eli_555
asia77
Sarenka
luna
k@mil@
Triniti