Jeśli nie masz pomysłu na prezent dla swoich bliskich, a chcesz obdarować ich czymś oryginalnym, zamów świąteczną skrzynkę CookUp.
W świątecznej skrzynce CookUp znajdują się:
- Wino czerwone Coloma Cuvée Tinto Extremadura (wino do grzania)/Przygotowanie: Marek Kondrat Wina Wybrane
- Herbata „Truskawki w Szampanie” (herbata czarna z dodatkiem czerwonego pieprzu)/Przygotowanie: herbaciarnia Sikkim
- Choco Spoon Callebaut /Przygotowanie: Marcin Paździor (Callebaut), prowadzący w CookUp zajęcia Czekolada My Love
- Kubek emaliowany do grzanego wina, zimowej herbaty i gorącej czekolady/Przygotowanie: Scandi Loft
- Mieszanka świątecznych przypraw (kardamon, cynamon, wanilia, anyż, goździki (by Santa Maria), kandyzowane owoce/Przygotowanie: Paweł Kibart (Sinnet Club), prowadzący w CookUp zajęcia z knife skills oraz ryb
- Piernikowe, zimowe ciastka w świątecznych kształtach z napisem Wesołych Świąt/Przygotowanie: Zosia Różycka i Ola Szwarc, przygotowujące przepisy i zakładki CookUp
- Karmel tymiankowy/Przygotowanie: Dominika Krzemińska (Przegryź), prowadząca w CookUp zajęcia z wypieków, deserów i przetworów
- Konfitura z żurawiny z tymiankiem i cynamonem/Przygotowanie: Paweł Kibart (Sinnet Club), prowadzący w CookUp zajęcia: knife skills oraz ryby
- Świąteczna dekoracja na choinkę/Przygotowanie: Kornelia Stalewicz (Wonna Nova), dbająca o scenografię w CookUp, prowadząca zajęcia z przygotowania dekoracji z jadalnych produktów
Cena skrzynki świątecznej to 280 zł netto. Zamówienia należy składać na adres: studio@cookup.pl.
W świątecznej skrzynce CookUp znajdują się:
- Wino czerwone Coloma Cuvée Tinto Extremadura (wino do grzania)/Przygotowanie: Marek Kondrat Wina Wybrane
- Herbata „Truskawki w Szampanie” (herbata czarna z dodatkiem czerwonego pieprzu)/Przygotowanie: herbaciarnia Sikkim
- Choco Spoon Callebaut /Przygotowanie: Marcin Paździor (Callebaut), prowadzący w CookUp zajęcia Czekolada My Love
- Kubek emaliowany do grzanego wina, zimowej herbaty i gorącej czekolady/Przygotowanie: Scandi Loft
- Mieszanka świątecznych przypraw (kardamon, cynamon, wanilia, anyż, goździki (by Santa Maria), kandyzowane owoce/Przygotowanie: Paweł Kibart (Sinnet Club), prowadzący w CookUp zajęcia z knife skills oraz ryb
- Piernikowe, zimowe ciastka w świątecznych kształtach z napisem Wesołych Świąt/Przygotowanie: Zosia Różycka i Ola Szwarc, przygotowujące przepisy i zakładki CookUp
- Karmel tymiankowy/Przygotowanie: Dominika Krzemińska (Przegryź), prowadząca w CookUp zajęcia z wypieków, deserów i przetworów
- Konfitura z żurawiny z tymiankiem i cynamonem/Przygotowanie: Paweł Kibart (Sinnet Club), prowadzący w CookUp zajęcia: knife skills oraz ryby
- Świąteczna dekoracja na choinkę/Przygotowanie: Kornelia Stalewicz (Wonna Nova), dbająca o scenografię w CookUp, prowadząca zajęcia z przygotowania dekoracji z jadalnych produktów
Cena skrzynki świątecznej to 280 zł netto. Zamówienia należy składać na adres: studio@cookup.pl.