"The View" to blisko 1000m2 powierzchni składającej się z dwóch poziomów zapewniających najwyższą jakość zabawy. Klub znajduje się na 28 i 32 piętrze Spektrum Tower jednego z najnowocześniejszych budynków biurowych w Polsce, w samym sercu Warszawy.
Dla swoich gości "The View" wprowadził kulinarną atrakcję. W każdy weekend w godzinach 22.00 - 04.00 można skosztować wyselekcjonowanych zimnych przekąsek oraz pięciu rodzajów gorącej pizzy, zgodnie z recepturą prosto z Włoch. Wszystkie dania są przygotowywane na bieżąco przez kucharza zgodnie z zamówieniem klienta, co daje gwarancję świeżości i najlepszego smaku.
Zdjęcia: www.zandecki-photo.com
W weekendowym menu "The View" znajdziemy:
- Beff rolls - plaster pieczonego rostbefu z wołowiny sezonowanej z rukolą, pomidorem suszonym, pesto i parmezanem.
- Avocado guacamole cruton - tuna tartare - dip z avocado, chili, limonka, kawałki bezglutenowego ciastka z z ziarnami i solą himalajską.
- Dutch matjas hering- matias holenderski na pieczonym ziemniaku z kwaśną śmietaną z jabłkiem i cebulą.
- Spinach tart - kawałek tarty ze szpinakiem i gorgonzolą.
- Zucchini and goat cheese roll - roladka z grillowanej cukinii, koziego sera, gruszki i prażonych orzechów włoskich.
- Pizza Caprese – sos pomodoro, rukola, bazylia, Buffalo mozzarella, ziołowa salsa verde.
- Pizza Tapenda, goat cheese, vegetables -tapenada z ciemnych oliwek, pomidorki cherry, grillowane warzywa, kozi ser, ziołowa salsa verde.
- Pizza Prosciutto, rucola, parmesan - sos pomodoro, włoska szynka sezonowana, rukola, płatki parmezanu, bazylia.
- Pizza Spicy Salami - szpinak blanszowany z czosnkiem, salami, papryczki jallapenio , mozarella.
- Pizza Turkish Meat Pizza – mięso wołowe sezonowane podsmażone z przyprawami i pomidorami, zielona pietruszka, kolendra i słodka cebula, pikantny sos.
Zdjęcia: www.zandecki-photo.com
Dla swoich gości "The View" wprowadził kulinarną atrakcję. W każdy weekend w godzinach 22.00 - 04.00 można skosztować wyselekcjonowanych zimnych przekąsek oraz pięciu rodzajów gorącej pizzy, zgodnie z recepturą prosto z Włoch. Wszystkie dania są przygotowywane na bieżąco przez kucharza zgodnie z zamówieniem klienta, co daje gwarancję świeżości i najlepszego smaku.
Zdjęcia: www.zandecki-photo.com
W weekendowym menu "The View" znajdziemy:
- Beff rolls - plaster pieczonego rostbefu z wołowiny sezonowanej z rukolą, pomidorem suszonym, pesto i parmezanem.
- Avocado guacamole cruton - tuna tartare - dip z avocado, chili, limonka, kawałki bezglutenowego ciastka z z ziarnami i solą himalajską.
- Dutch matjas hering- matias holenderski na pieczonym ziemniaku z kwaśną śmietaną z jabłkiem i cebulą.
- Spinach tart - kawałek tarty ze szpinakiem i gorgonzolą.
- Zucchini and goat cheese roll - roladka z grillowanej cukinii, koziego sera, gruszki i prażonych orzechów włoskich.
- Pizza Caprese – sos pomodoro, rukola, bazylia, Buffalo mozzarella, ziołowa salsa verde.
- Pizza Tapenda, goat cheese, vegetables -tapenada z ciemnych oliwek, pomidorki cherry, grillowane warzywa, kozi ser, ziołowa salsa verde.
- Pizza Prosciutto, rucola, parmesan - sos pomodoro, włoska szynka sezonowana, rukola, płatki parmezanu, bazylia.
- Pizza Spicy Salami - szpinak blanszowany z czosnkiem, salami, papryczki jallapenio , mozarella.
- Pizza Turkish Meat Pizza – mięso wołowe sezonowane podsmażone z przyprawami i pomidorami, zielona pietruszka, kolendra i słodka cebula, pikantny sos.
Zdjęcia: www.zandecki-photo.com
karola25