Firma Hortino wprowadza do swojej oferty mrożonek POLTINO trzy nowe smaki z serii „Warzywa na patelnię”: Warzywa z przyprawą rzymską, Warzywa z przyprawą paryską oraz Warzywa z przyprawą staropolską. Wybierz się w kulinarną podróż po Europie.
Dzięki połączeniu fasoli szparagowej, brokułów, kukurydzy, papryki, pomidorów, cebuli pieczarek i wyjątkowej kombinacji przypraw ziołowych zamkniętych w dołączonej saszetce poznasz smaki Rzymu. Całość dopełnia makaron, bez którego nie obędzie się prawdziwe włoskie danie. Warzywa na patelnię z przyprawą rzymską to prawdziwa uczta dla podniebienia.
Nowa seria POLTINO - Warzywa na patelnię - to proste, a zarazem pożywne propozycje gotowych dań, skomponowane z warzyw, pochodzących wyłącznie z polskich upraw. Wystarczy otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z przyprawami. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego, wsypać zawartość opakowania (bez rozmrażania) i smażyć ok. 10 minut często mieszając. Pod koniec smażenia wsypać przyprawy z saszetki i dokładnie wymieszać. Podawać na gorąco. Warzywa na patelnię POLTINO smakują wyśmienicie jako danie samodzielne lub w zestawie z mięsem.
Warzywa na patelnię z przyprawą rzymską - rzymskie wakacje
Dzięki połączeniu fasoli szparagowej, brokułów, kukurydzy, papryki, pomidorów, cebuli pieczarek i wyjątkowej kombinacji przypraw ziołowych zamkniętych w dołączonej saszetce poznasz smaki Rzymu. Całość dopełnia makaron, bez którego nie obędzie się prawdziwe włoskie danie. Warzywa na patelnię z przyprawą rzymską to prawdziwa uczta dla podniebienia.
Nowa seria POLTINO - Warzywa na patelnię - to proste, a zarazem pożywne propozycje gotowych dań, skomponowane z warzyw, pochodzących wyłącznie z polskich upraw. Wystarczy otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z przyprawami. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego, wsypać zawartość opakowania (bez rozmrażania) i smażyć ok. 10 minut często mieszając. Pod koniec smażenia wsypać przyprawy z saszetki i dokładnie wymieszać. Podawać na gorąco. Warzywa na patelnię POLTINO smakują wyśmienicie jako danie samodzielne lub w zestawie z mięsem.
elutka
Gość