Podtytuł najnowszej książki Magdy Gessler to "regionalny przewodnik kulinarny" - po regionalnych produktach i inspirowanych nimi potrawach według przepisów autorstwa najsłynniejszej polskiej kulinarnej celebrytki, "kreatorki stylu i smaku".
Jakie regiony i które produkty opisała w swojej książce Magda Gessler?
Dowiedz się o niej więcej z recenzji Laury Osęki z księgarni kulinarnej Books for Cooks.
Jaga85 przetestowała jeden z przepisów z książki. Na warsztat wzięła Kaszotto z suszonymi grzybami z dodatkiem sera korycińskiego.
Konkurs!
Weż udział w konkursie "Ugotuj swojego ulubionego celebrytę!" i wygraj książkę Magdy Gessler. Zadanie konkursowe? Dodaj przepis na potrawę inspirowaną Twoim ulubionym kulinarnym celebrytą!
Dwa najciekawsze przepisy nagrodzimy książkami - każdy jedną z pięciu recenzowanych książek - do wyboru.
Wgryzamy się w Smaczną Polskę Magdy Gessler
Obejrzyj recenzję książki Smaczna Polska Magdy Gessler i sprawdź test przepisu na kaszotto z suszonymi grzybami.
ocena: 5/5 głosów: 4
BERSZER