Soczyste owoce, barwne dodatki i smakowe wódki połączone w harmonijną całość. Pociągające owocowe koktajle to obecnie jeden z głównych trendów w światowej miksologii. Masz ochotę na zmysłowy koktajl? Zapraszamy.
Owocowe trendy w miksologii
Współczesna miksologia, posługując się szeroką gamą możliwości komponowania składników, staje się prawdziwą sztuką tworzenia drinków. Marka Grey Goose znana jest z zaangażowania w promocję najnowszych trendów w światowej sztuce tworzenia koktajli. Obserwując tendencje światowe można wyraźnie zaobserwować fascynację niesamowitymi, barwnymi koktajlami na bazie starannie wyselekcjonowanych, świeżych owoców.
Dimitri Lezinska, światowy ambasador marki Grey Goose, radzi jak tworzyć najlepsze owocowe drinki na świecie. „Jeśli chcesz stworzyć wyjątkowe koktajle – mówi Dimitri - musisz z drobiazgową starannością wybrać każdy składnik. Tu nie ma miejsca na kompromis. Podstawą owocowych koktajli są doskonale skomponowane wódki smakowe. Egzotyczne owoce, fantazyjne dodatki, przyprawy i barwne ozdoby to już pole popisu dla Twojej wyobraźni”.
Dzięki smakowym wariantom Najlepiej Smakującej Wódki na Świecie owocowe koktajle mogą stać się niezwykle pociągające. Owocowe wersje trunku dostępne są w dwóch smakach: Grey Goose L’Orange i Grey Goose Le Citron. Obie wódki tworzone są na bazie klasycznej Grey Goose Original, dzięki czemu zachowują jej wszystkie właściwości oraz walory smakowe. Grey Goose L’Orange i Grey Goose Le Citron stanowią idealną podstawę owocowych koktajlowych kompozycji.
Cytrynowe orzeźwienie Grey Goose Le Citron to druga smakowa propozycja producentów wódki Grey Goose. Maître de Chai w mistrzowski sposób tworzy Wódkę Smakową GREY GOOSE® Le Citron używając subtelnego, lecz zarazem cierpkiego smaku i aromatu, który wydobyć można wyłącznie z cytryny Menton. Każdego roku, francuskie prowincjonalne miasteczko Menton olśniewa bogactwem kolorów podczas świętowania zbioru cytryn. Dlatego smak Grey Goose Le Citron jest pełen radości, pogody i elegancji.
Owocowe trendy w miksologii
Współczesna miksologia, posługując się szeroką gamą możliwości komponowania składników, staje się prawdziwą sztuką tworzenia drinków. Marka Grey Goose znana jest z zaangażowania w promocję najnowszych trendów w światowej sztuce tworzenia koktajli. Obserwując tendencje światowe można wyraźnie zaobserwować fascynację niesamowitymi, barwnymi koktajlami na bazie starannie wyselekcjonowanych, świeżych owoców.
Dimitri Lezinska, światowy ambasador marki Grey Goose, radzi jak tworzyć najlepsze owocowe drinki na świecie. „Jeśli chcesz stworzyć wyjątkowe koktajle – mówi Dimitri - musisz z drobiazgową starannością wybrać każdy składnik. Tu nie ma miejsca na kompromis. Podstawą owocowych koktajli są doskonale skomponowane wódki smakowe. Egzotyczne owoce, fantazyjne dodatki, przyprawy i barwne ozdoby to już pole popisu dla Twojej wyobraźni”.
Dzięki smakowym wariantom Najlepiej Smakującej Wódki na Świecie owocowe koktajle mogą stać się niezwykle pociągające. Owocowe wersje trunku dostępne są w dwóch smakach: Grey Goose L’Orange i Grey Goose Le Citron. Obie wódki tworzone są na bazie klasycznej Grey Goose Original, dzięki czemu zachowują jej wszystkie właściwości oraz walory smakowe. Grey Goose L’Orange i Grey Goose Le Citron stanowią idealną podstawę owocowych koktajlowych kompozycji.
Cytrynowe orzeźwienie Grey Goose Le Citron to druga smakowa propozycja producentów wódki Grey Goose. Maître de Chai w mistrzowski sposób tworzy Wódkę Smakową GREY GOOSE® Le Citron używając subtelnego, lecz zarazem cierpkiego smaku i aromatu, który wydobyć można wyłącznie z cytryny Menton. Każdego roku, francuskie prowincjonalne miasteczko Menton olśniewa bogactwem kolorów podczas świętowania zbioru cytryn. Dlatego smak Grey Goose Le Citron jest pełen radości, pogody i elegancji.