Sposób przygotowania:
Bigos z sosem Tao Tao
Mięso gotujemy, wyjmujemy. Najlepiej wywar przecedzić, żeby nie było drobnych kości. Następnie do wywaru wkładamy kapustę (jak jest bardzo kwaśna należy wcześniej przepłukać w wodzie i wycisnąć, oraz pokroić). Do gotującej się kapusty dodać namoczone wcześniej grzyby, śliwki, oraz startą na tarce marchew i cebulę. Mięso oberwać z kości, pokroić, dodać do kapusty. Bigos jest najsmaczniejszy jak się gotuje 2 dni. Drugiego dnia dodać sos Tao Tao, wegetę, odrobinę pieprzu. Wcześniej gotujemy mięso i kapustę bez soli. A na samym końcu dodajemy koncentrat pomidorowy. Większą ilość bigosu zawsze wkładam w słoiki. Bigos z sosem Tao Tao jest ciemniejszy i dużo smaczniejszy. Polecam !
Sałatki
Darth Vader
Weronka
kamazka439
dominik123