Papier do sprawiania ryby

Przyrządzanie świeżej ryby wiąże się z nieprzyjemnym zapachem na blatach i deskach do krojenia. Papier do pieczenia marki PACLAN zaoszczędzi nam tych kłopotów.

         
ocena: 3/5 głosów: 3
Papier do sprawiania ryby
Wszyscy wiemy, że aby smacznie przyrządzić świeżą rybę, nie wystarczy tylko wrzucić ją na patelnię – wcześniej czeka nas jej przygotowanie. Sprawiając rybę, najczęściej kładziemy ją na stole lub desce do krojenia – czynność ta kojarzy nam się zazwyczaj z przykrym zapachem, którego później bardzo trudno pozbyć się z używanych naczyń. Zamiast szorować je w nieskończoność wybierz prostszą drogę i użyj Papieru do pieczenia PACLAN – rozłóż jego arkusz na stole i na nim sprawiaj świeżą rybę.
Papier do Pieczenia PACLAN, dzięki dwustronnej warstwie silikonu, pokrywającej go z obu stron, nie przepuszcza tłuszczu i przykrych zapachów. Ochroni nasz stół lub drewnianą deskę do krojenia przed trudnymi do wywabienia nieprzyjemnymi pozostałościami. Papier jest gruby i wytrzymały, więc nie musisz obawiać się, że zawinięte w niego odpadki rozerwą go i spowodują nieporządek.
Zamieńmy mrożonki na świeże ryby. Ułatwmy sobie życie – zastosujmy proste i praktyczne sposoby. Użyjmy Papieru do pieczenia PACLAN, a sprawianie ryby na pewno przestanie nam się kojarzyć z zapachowymi uciążliwościami.

Papier do pieczenia PACLAN: 8m x 38cm, cena: ok. 4,81 zł
Dystrybutor: CeDo sp. z o.o., ul. Nowowiejska 32, 55-080 Kąty Wrocławskie, www.paclan.pl