Rękawy do pieczenia marki Stella pack to produkt dla Ciebie! Dzięki nim mięsa nie tracą soczystości i nie nasiąkają tłuszczem, przez to są mniej kaloryczne i zdrowsze.
Ogromną zaletą rękawów jest fakt, że do pieczenia nie trzeba używać żadnych tłuszczów, a mięso się nie przypala. Dodatkowo rękaw pozwala zatrzymać w pieczonych produktach witaminy i mikroelementy, kolor oraz zapach pieczonych produktów. Potrawy pieczone w rękawie są więc zdrowsze i mniej kaloryczne, a także smaczniejsze.
Rękaw do pieczenia marki Stella pack dostępny jest w dwóch różnych rozmiarach. Dłuższy i węższy ma 4 m długości i 29 cm szerokości. Przeznaczony jest do pieczenia drobniejszych kawałków drobiu, mięsa, ryb, owoców i warzyw. Krótszy i szerszy rękaw (3 m długości i 36 cm szerokości) przeznaczony jest do pieczenia dużych partii mięsa, ryb, owoców i warzyw.
Bez względu na rozmiar, rękawy marki Stella pack wytrzymują wysokie temperatury - można ich używać w temperaturze nawet 200 stopni Celsjusza, zarówno w piekarniku jak i w kuchenkach mikrofalowych. Pieczone w rękawie mięso nie pryska, nie brudzi kuchenki, zaoszczędza też gotującemu skrobania zaschniętego tłuszczu z naczynia, w którym jest pieczone.
W opakowaniu rękawa marki Stella pack znajduje się dodatkowo drewniany szpikulec o długości 20 cm służący do nakłuwania folii oraz specjalne klipsy ułatwiające szczelne zamknięcie rękawa (14 szt. przy dłuższym i 10 klipsów przy krótszym rękawie).
Oprócz pieczenia rękawy marki Stella pack mogą być stosowane także do zamrażania produktów.
Sugerowana cena detaliczna obu rękawów to ok. 7,5 zł
Ogromną zaletą rękawów jest fakt, że do pieczenia nie trzeba używać żadnych tłuszczów, a mięso się nie przypala. Dodatkowo rękaw pozwala zatrzymać w pieczonych produktach witaminy i mikroelementy, kolor oraz zapach pieczonych produktów. Potrawy pieczone w rękawie są więc zdrowsze i mniej kaloryczne, a także smaczniejsze.
Rękaw do pieczenia marki Stella pack dostępny jest w dwóch różnych rozmiarach. Dłuższy i węższy ma 4 m długości i 29 cm szerokości. Przeznaczony jest do pieczenia drobniejszych kawałków drobiu, mięsa, ryb, owoców i warzyw. Krótszy i szerszy rękaw (3 m długości i 36 cm szerokości) przeznaczony jest do pieczenia dużych partii mięsa, ryb, owoców i warzyw.
Bez względu na rozmiar, rękawy marki Stella pack wytrzymują wysokie temperatury - można ich używać w temperaturze nawet 200 stopni Celsjusza, zarówno w piekarniku jak i w kuchenkach mikrofalowych. Pieczone w rękawie mięso nie pryska, nie brudzi kuchenki, zaoszczędza też gotującemu skrobania zaschniętego tłuszczu z naczynia, w którym jest pieczone.
W opakowaniu rękawa marki Stella pack znajduje się dodatkowo drewniany szpikulec o długości 20 cm służący do nakłuwania folii oraz specjalne klipsy ułatwiające szczelne zamknięcie rękawa (14 szt. przy dłuższym i 10 klipsów przy krótszym rękawie).
Oprócz pieczenia rękawy marki Stella pack mogą być stosowane także do zamrażania produktów.
Sugerowana cena detaliczna obu rękawów to ok. 7,5 zł
zuzi