Stoły wiejskie z prawdziwymi wędlinami cieszą się zainteresowaniem wszystkich smakoszy swojskiego, tradycyjnego jadła. Prawdziwym stołom wiejskim ze smakowitymi i różnorodnymi mięsami oraz wędlinami nikt się oprze.
Łap-Pol poleca aby obowiązkowo na każdym stole wiejskim znalazła się dorodna szynka z kością. To okazały smakołyk, który zawsze zwraca uwagę swoim wyglądem i kusi aromatem. Jest to charakterystyczny element i prawdziwy „magnes” stołu wiejskiego.
Dobrze przygotowana ekspozycja powinna być bardzo rozbudowana, skomponowana z różnych rodzajów i gatunków mięs oraz wędlin. Stół wiejski powinien dawać możliwość kosztowania i delektowania się wieloma smakami.
Łap-Pol opracował specjalne zestawy w wersji na średni i większy stół wiejski:
Na średni stół proponujemy:
Szynka z nogą ok. 7-8 kg
Kiełbasa markowska ok. 2 kg
Kiełbasa swojska ok. 2 kg
Pasztet ok. 2 kg
Salceson włoski ok. 1 kg
Salceson czarny ok. 1 kg
Boczek wiejski tradycyjny ok. 1.5 kg
Przysmak zapiekany markowski 2-4 szt.
Waga ok. 20 kg , koszt łączny ok. 500-550 zł
Na większy stół proponujemy:
Szynka z nogą ok. 7-8 kg
Kiełbasa markowska ok. 2 kg
Kiełbasa markowska sucha ok. 2 kg
Kiełbasa swojska ok. 2 kg
Pasztet ok. 2 kg
Salceson włoski ok. 1 kg
Salceson czarny ok. 1 kg
Boczek wiejski tradycyjny ok. 1.5 kg
Przysmak zapiekany markowski 4 szt.
Szynka wiejska tradycyjna ok. 2 kg
Schab pieczony domowy ok. 1.5 kg
Boczek pieczony domowy ok. 1.5 kg
Szynka staropolska ok. 1.5 kg
Kiełbasa pradziada ok. 1.5 kg
Waga ok. 30 kg, koszt łączny ok. 900 zł
Warto pamiętać, że aby stół wiejski był dobrze zaaranżowany i wyglądał prawdziwie musi być suto zastawiony, po staropolsku - gdzie stoły uginały się pod ciężarem serwowanego jadła.
Łap-Pol zachęca do tworzenia własnych wersji stołów wiejskich z wędlin i mięs tradycyjnych oferowanych w sklepie, pełna oferta na stronie www.lap-pol.pl
Łap-Pol poleca aby obowiązkowo na każdym stole wiejskim znalazła się dorodna szynka z kością. To okazały smakołyk, który zawsze zwraca uwagę swoim wyglądem i kusi aromatem. Jest to charakterystyczny element i prawdziwy „magnes” stołu wiejskiego.
Dobrze przygotowana ekspozycja powinna być bardzo rozbudowana, skomponowana z różnych rodzajów i gatunków mięs oraz wędlin. Stół wiejski powinien dawać możliwość kosztowania i delektowania się wieloma smakami.
Łap-Pol opracował specjalne zestawy w wersji na średni i większy stół wiejski:
Na średni stół proponujemy:
Szynka z nogą ok. 7-8 kg
Kiełbasa markowska ok. 2 kg
Kiełbasa swojska ok. 2 kg
Pasztet ok. 2 kg
Salceson włoski ok. 1 kg
Salceson czarny ok. 1 kg
Boczek wiejski tradycyjny ok. 1.5 kg
Przysmak zapiekany markowski 2-4 szt.
Waga ok. 20 kg , koszt łączny ok. 500-550 zł
Na większy stół proponujemy:
Szynka z nogą ok. 7-8 kg
Kiełbasa markowska ok. 2 kg
Kiełbasa markowska sucha ok. 2 kg
Kiełbasa swojska ok. 2 kg
Pasztet ok. 2 kg
Salceson włoski ok. 1 kg
Salceson czarny ok. 1 kg
Boczek wiejski tradycyjny ok. 1.5 kg
Przysmak zapiekany markowski 4 szt.
Szynka wiejska tradycyjna ok. 2 kg
Schab pieczony domowy ok. 1.5 kg
Boczek pieczony domowy ok. 1.5 kg
Szynka staropolska ok. 1.5 kg
Kiełbasa pradziada ok. 1.5 kg
Waga ok. 30 kg, koszt łączny ok. 900 zł
Warto pamiętać, że aby stół wiejski był dobrze zaaranżowany i wyglądał prawdziwie musi być suto zastawiony, po staropolsku - gdzie stoły uginały się pod ciężarem serwowanego jadła.
Łap-Pol zachęca do tworzenia własnych wersji stołów wiejskich z wędlin i mięs tradycyjnych oferowanych w sklepie, pełna oferta na stronie www.lap-pol.pl
Doro