Sezon grillowy 2009 rozpoczął się wraz z pierwszymi ciepłymi dniami wiosny. Od teraz już przez całe lato weekendowe wieczory kojarzyć się nam będą z zapachem grillowanych potraw i zabawą na świeżym powietrzu. Na ruszt położyć można niemal wszystko – od kiełbasek poprzez warzywa aż po owoce – jednak tajemnicą ich smaku pozostają przyprawy. My polecamy Vegetę Pikantną.
Vegeta Pikantna zapewni podwyższoną temperaturę spotkania. To przyprawa dla osób aktywnych, odważnych i z temperamentem. Chili, czerwona papryka, oregano, kolendra, imbir, liście laurowe, kminek, czarny pieprz oraz czosnek tworzące tą przyprawę nadają daniom ognistego charakteru. Vegeta Pikantna gwarantuje bogactwo smaku czerwonych i białych mięs: steków, żeberek, karkówek, skrzydełek czy piersi kurczaka, a także kiełbasek i kaszanek.
Vegeta Pikantna dostępna jest w 150-gramowych torebkach ze strunowym zamknięciem w cenie 3,19 zł. Przyprawy nie zawierają substancji pochodzenia zwierzęcego, laktozy ani glutenu.
Vegeta Pikantna zapewni podwyższoną temperaturę spotkania. To przyprawa dla osób aktywnych, odważnych i z temperamentem. Chili, czerwona papryka, oregano, kolendra, imbir, liście laurowe, kminek, czarny pieprz oraz czosnek tworzące tą przyprawę nadają daniom ognistego charakteru. Vegeta Pikantna gwarantuje bogactwo smaku czerwonych i białych mięs: steków, żeberek, karkówek, skrzydełek czy piersi kurczaka, a także kiełbasek i kaszanek.
Vegeta Pikantna dostępna jest w 150-gramowych torebkach ze strunowym zamknięciem w cenie 3,19 zł. Przyprawy nie zawierają substancji pochodzenia zwierzęcego, laktozy ani glutenu.