Sposób przygotowania:
Walentynkowa pizza
CIASTO: Mleko podgrzewamy. Do letniego dodajemy pokruszone drożdże, cukier oraz tyle mąki by rozczyn miał konsystencję śmietany. Gotowy odstawiamy do podrośnięcia. Między czasie przygotowujemy foremkę oraz nadzienie. Do wyrośniętego ciasta dodajemy sól, mąkę, jajko, bazylię oraz olej. Zagniatamy ciasto około 10 minut, tak by odchodziło od rąk. Wyrobione odstawiamy do podrośnięcia w ciepłe miejsce. Gotowe wykładamy na przygotowaną formę w kształcie serca. Formujemy wyższe brzegi. Całość smarujemy roztrzepanym jajkiem. Wykładamy nadzienie. Pieczemy około 30 minut w 180˚C. NADZIENIE: Kiełbasę kroimy oraz oliwki w plasterki, pomidory oraz ser feta w kostkę. Na wyłożone ciasto drożdżowe nakładamy przygotowane składniki. Całość pieczemy. Na 5 minut przed końcem pizze posypujemy żółtym serem. Pizza jest gotowa, gdy ser się rozpuści. Gdy pizza się piecze przygotowujemy dekoracje.