"Small Plates and Sweet Treats" to książka autorstwa Aran Goyoaga, blogerki i cukiernika, która wraz z dwójką swoich dzieci musiała przejść na dietę bezglutenową z powodów zdrowotnych.
Z punktu widzenia czytelników książki była to decyzja bardzo trafna.
W wydaniu Aran to, że potrawy są bezglutenowe nie pociąga za sobą jakichkolwiek wyrzeczeń - przepisy są efektowne, zdjęcia doskonałe i nasycone kolorami potraw tak bardzo, że ma się ochotę je sięgnąć przez strony książki. Bardzo mocną stroną książki są desery.
Dowiedzcie się co o książce sądzi Laura z Books for Cooks w video recenzji:
Czekoladowy pudding z brioszką to z jeden z naszych ulubionych przepisów ze "Small Plates and Sweet Treats". Doskonały i oszczędny - można do niego użyć maślanych bułeczek albo chałki niekoniecznie pierwszej świeżości. Przepis przetestowany został przez Cris.
Przeczytaj recenzje i testy przepisów z innych czekoladowych książek i weź udział w konkursie w którym możesz wygrać jedną z dwóch najlepszych >>>
Z punktu widzenia czytelników książki była to decyzja bardzo trafna.
W wydaniu Aran to, że potrawy są bezglutenowe nie pociąga za sobą jakichkolwiek wyrzeczeń - przepisy są efektowne, zdjęcia doskonałe i nasycone kolorami potraw tak bardzo, że ma się ochotę je sięgnąć przez strony książki. Bardzo mocną stroną książki są desery.
Dowiedzcie się co o książce sądzi Laura z Books for Cooks w video recenzji:
Czekoladowy pudding z brioszką to z jeden z naszych ulubionych przepisów ze "Small Plates and Sweet Treats". Doskonały i oszczędny - można do niego użyć maślanych bułeczek albo chałki niekoniecznie pierwszej świeżości. Przepis przetestowany został przez Cris.
Przeczytaj recenzje i testy przepisów z innych czekoladowych książek i weź udział w konkursie w którym możesz wygrać jedną z dwóch najlepszych >>>