

Jak powstawało Wydanie Specjalne Boże Narodzenie 2013
Zobacz jak powstawało Wydanie Specjalne Boże Narodzenie 2013 serwisu Gotujmy.pl
Zobacz jak powstawało Wydanie Specjalne Boże Narodzenie 2013 serwisu Gotujmy.pl
W listopadzie promujemy przepisy, w których wykorzystujecie przyprawy: goździki, anyż gwiazdkowy, gałkę muszkatołową, cynamon oraz wanilię (w strączkach/laskach lub ekstrakt).
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - naczyna żaroodporne Termisil, oleje Oleofarm i fantastyczne książki!
W październikowej kategorii promowanej będziemy gotować z udziałem mniej popularnych, ale znakomitych produktów!
Popularna w kuchni francuskiej, faworytka blogerów kulinarnych i amatorów szybkich, lecz kreatywnych wypieków – tarta – od dzisiaj może być przebojem także w Twoim domu.
Złota jesień jest już tuż za rogiem, na jej przyjście przygotujcie doskonałe, wysmakowane potrawy - rozgrzewające, ostre krewetki, pyszną kaczkę i gruszki w sosie karmelowym.
Znajdziecie tu przepisy szefa kuchni Konrada Birka na pierś z kaczki w wędzonej papryce, krewetki po tajsku i korzenne gruszki w sosie karmelowym!
W sierpniu idziemy na łowy! Dodatkowo promowane są przepisy na mięsa, ale uwaga – darujemy kurczakom!
Zobacz program czterodniowej imprezy, która zaczęła się dziś - 6 czerwca we Wrocławiu pod nazwą Europa na widelcu.
Dziś obchodzimy jedno z najważniejszych świąt w roku - Dzień Kobiet!