Sposób przygotowania:
Gulasz z karkówki z sosem sojowym.
Kawałki karkówki kroimy w kostkę. Bardzo mocno rozgrzewamy olej na patelni, następnie wrzucamy karkówkę, smażymy przez około 3 minuty cały czas mieszając, by kawałki były podsmażone z każdej strony.Mięso przekładamy do dużego garnka, dorzucamy pokrojoną w kostkę cebulę oraz paski papryki Dusimy wszystko około 30 minut na małym ogniu, dodając w razie potrzeby odrobinę wody. Na końcu dodajemy sos sojowy, cynamon, pieprz oraz olej sezamowy.Buraczki:Buraczka obieramy i trzemy na tarce. Wrzucamy razem z sokiem do garnka dodajemy masło gotujemy na małym ogniu doprawiamy sosem sojowym i octem balsamicznym.
msewka
Natala1210
cherry
przysmak
marietta
zofijka
Bahus
evita0007
robertjankopp