Stawiasz garnek z wodą na płycie grzejnej, już po chwili słyszysz bulgotanie. Zawartość naczynia osiąga wysoką temperaturę i wrze, a powierzchnia płyty pozostaje zimna. Magia? Nie, to indukcja – nowoczesna technologia, stworzona przez markę Mastercook, lidera w dziedzinie tego wyjątkowego rozwiązania.
Marka Mastercook nieustannie ulepsza technologię płyt indukcyjnych, wprowadzając, innowacyjne funkcje. Jako jedyna na rynku oferuje najnowocześniejsze rozwiązania: Evolis (model IDE64Z S) – bardzo dużą strefę grzejną, Cyclic (model IDI64 S) – okrągły, dotykowy slider, ułatwiający ustawienie mocy i Indulight (model IDE64L S) – kolorowe, świetlne wskaźniki informujące o pracy pól grzejnych. Te przełomowe rozwiązania zdobywają coraz większą popularność i uznanie klientów, czego dowodem są nagrody: „Złoty Laur Klienta 2008” oraz „Odkrycie Roku 2008” dla płyt indukcyjnych.
Klar
Generalnie jest to wpływ o nieznanym wpływie patologicznym. Inaczej zachowuja sie komórki potrawy chocby na patyku nad ogniskiem, gdzi ełapias nieprawdopodobna ilosc patpgenów a inaczej komórki pokarmu w polu piecyka mikrofalowego czy piecyka indukcyjnego> Do wpierw wymienionego gotowania przyzwayczailismy sie od czasów prehistorycznych, nasze organizmy potrafia walczyc z patogenami ogniksa. Ci którzy sie nie dostosowali ewolucyjnie wymierali. Do wpływu pol wysokoenergetycznych mikrofalówki czy płyty inducyjnej dopiero musimy sie dostosowac. Rodzi to pyutanie - kto chce wymrzeć.
Wasz kuchcik Klar
Gość