Pudliszek, nowy produkt dla dzieci został w całości wyprodukowany z naturalnych składników, dlatego nie zawiera żadnych substancji chemicznych, takich jak zagęstniki czy konserwanty. Świeżość i smak ketchupu zapewnia proces pasteryzacji, który polega na odpowiednim podgrzaniu produktu, tak, aby zniszczyć lub zahamować wzrost drobnoustrojów lub enzymów. Tym samym pasteryzacja przedłuża trwałość ketchupu bez konieczności stosowania środków konserwujących. Ketchup jest także poddawany homogenizacji, która polega na działaniu wielkim ciśnieniem, co powoduje zwiększenie jego gęstości. Dzięki temu, Pudliszek pozbawiony jest zagęstników. Świeżość produktu gwarantuje również szczelnie zamknięta, siedmio warstwowa butelka, która ma właściwości szklanego opakowania. Dodatkową zachętą dla najmłodszych jest wesoła postać chłopca pomidora, który uśmiecha do dzieci z opakowania produktu.
Nowy ketchup Pudliszek to bogactwo zdrowia, gdyż zawiera pomidory, które są bogate w magnez, wapń, mangan, żelazo, kobalt, miedź, cynk, fosfor, fluor, chlor, jod i witaminy K, C oraz witaminy z grupy B. W trakcie badań przeprowadzonych w Stanach Zjednoczonych i Europie odkryto, że likopen, barwnik nadający pomidorom czerwony kolor, ma właściwości antyoksydacyjne, przez co ma działanie przeciwnowotworowe. Likopen jest lepiej przyswajalny z przetworzonych pomidorów niż ze świeżych. Podczas produkcji ketchup jest kilkakrotnie poddawany analizie laboratoryjnej, co zapewnia zgodność z założonymi parametrami fizykochemicznymi oraz powtarzalność jakości produktu.
Produkt pakowany jest w butelki o pojemności 320g, które są wyjątkowe nie tylko ze względu na swoją szczelność, ale także dlatego, że pozwalają wymalować na daniu lub ulubionej kanapce dowolny wzór.
Cena: ok. 4,82 zł.
Nowy ketchup Pudliszek to bogactwo zdrowia, gdyż zawiera pomidory, które są bogate w magnez, wapń, mangan, żelazo, kobalt, miedź, cynk, fosfor, fluor, chlor, jod i witaminy K, C oraz witaminy z grupy B. W trakcie badań przeprowadzonych w Stanach Zjednoczonych i Europie odkryto, że likopen, barwnik nadający pomidorom czerwony kolor, ma właściwości antyoksydacyjne, przez co ma działanie przeciwnowotworowe. Likopen jest lepiej przyswajalny z przetworzonych pomidorów niż ze świeżych. Podczas produkcji ketchup jest kilkakrotnie poddawany analizie laboratoryjnej, co zapewnia zgodność z założonymi parametrami fizykochemicznymi oraz powtarzalność jakości produktu.
Produkt pakowany jest w butelki o pojemności 320g, które są wyjątkowe nie tylko ze względu na swoją szczelność, ale także dlatego, że pozwalają wymalować na daniu lub ulubionej kanapce dowolny wzór.
Cena: ok. 4,82 zł.
elutka
Gość