aga.s18

aga.s18

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Książka Kucharska: Kuchnia polska z produktami Hortex

Mój śląski bigosik

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

-Kiełbaske i cebule pokroic na kwadrat, podsmażyć na patelni -Posikane, pokruszone grzyby moczyć 40minut -Kapustę umyć, posiekać, zalać garnek wodą i gotować z przyprawami -Na końcu dodać kiełbasę, cebule, sól i pieprz SMACZNEGO SMACZNEGO

Mój śląski bigosik

Składniki:

Mój śląski bigosik

 

Sposób przygotowania:

Mój śląski bigosik
PRZYRZĄDZANIE POTRAWY - MÓJ BIGOSIK ŚLĄSKI -Kiełbaskę i cebule pokroić na kwadrat, podsmażyć na patelni, do przyrumienienia -Posiekane, pokruszone grzyby moczyć w miseczce 40 minut -Kapustę dokładnie umyć, potem posiekać -Zalać garnek wodą i gotować kapustę z przyprawami -Na końcu dodac kiełbase, cebule, sól i pieprz SMACZNEGO