Konsumenci dwukrotnie nagrodzili linię wyróżnieniem Produkt Roku 2006 i 2007. Przyznano jej również tytuł Produktu Miesiąca w konkursie Oskary FMCG oraz Laur Konsumenta 2006. Kolejne nagrody świadczą o niesłabnącej popularności mieszanek przyprawowych Appetity. W czym kryje się tajemnica sukcesu linii?
Gotujemy po polsku to różnorodny repertuar przypraw najwyższej jakości, skomponowanych według sprawdzonych, staropolskich receptur. Na całą linię składa się aż osiemnaście mieszanek ziół z dodatkiem soli, pozwalających wykreować wyśmienite dania, również niedoświadczonym kucharzom. Odnajdziemy w nich całe bogactwo smaków i aromatów kuchni polskiej.
Dla wielbicieli dobrze przyprawionych potraw mięsnych Appetita przygotowała: Przyprawę do mięsa mielonego, Przyprawę do mięsa wieprzowego oraz Przyprawę do mięsa wołowego.
Przyprawa do żeberek sprawi, że pieczone, posypane nią żeberka staną się prawdziwym hitem na naszym stole. Amatorzy tradycyjnej kuchni staropolskiej docenią Przyprawę do bigosu po staropolsku, która nada tej typowo polskiej potrawie odpowiedni smak i aromat.
W asortymencie linii znajdziemy również Przyprawę do gulaszu – mieszankę dobraną tak, by podkreślić pikantną moc i wyrazistość polskiego gulaszu.
Wielbiciele sytych, rodzimych zup na pewno nie oprą się flaczkom, przyprawionym Przyprawą do flaków, w której dominuje charakterystyczny aromat majeranku. Dla amatorów lżejszych dań, np. drobiowych, Appetita przygotowała trzy rodzaje przyprawy do kurczaka: Przyprawę do kurczaka klasyczną, Przyprawę do kurczaka pikantną oraz Przyprawę do kurczaka słodko - kwaśną. Każda z nich pozwoli nadać białemu mięsu inny, oryginalny smak.
Coś dla siebie znajdą również zwolennicy kuchni wegetariańskiej. Przyprawa do potraw z fasoli oraz Przyprawa do frytek i ziemniaków zainspirują do poszukiwania niecodziennych kompozycji dań jarskich.
Potrawy rodzimej kuchni są nieodłącznym elementem tradycji polskich świąt. Appetita zainspiruje zarówno na Wielkanoc, jak i na Boże Narodzenie. Aby mieć pewność, że dania wielkanocne staną się kulinarnym sukcesem, warto sięgnąć po Przyprawę do żurku i barszczu białego, wzmacniającą aromat tych staropolskich zup oraz Przyprawę do potraw z jajek, która swoim składem urozmaici dania jajeczne na świątecznym stole.
Specjalnie na Boże Narodzenie Appetiita przygotowała uniwersalną Przyprawę do ryb.
Najnowsze mieszanki wprowadzone do linii Gotujemy po polsku w marcu 2007 to Przyprawa do gołąbków i Przyprawa do golonki. Stanowią odpowiedź na potrzeby polskich konsumentów, którzy cenią swojskie i regionalne smaki.
Seria osiemnastu mieszanek Gotujemy po polsku stanowi kompendium przyprawowe, przydatne w każdej kuchni. Dzięki niemu w prosty sposób uda się wykreować niezwykle smaczne i aromatyczne dania kuchni polskiej.
Linia Gotujemy po polsku
Producent: Ziołopex Sp. z o.o.
Gotujemy po polsku to różnorodny repertuar przypraw najwyższej jakości, skomponowanych według sprawdzonych, staropolskich receptur. Na całą linię składa się aż osiemnaście mieszanek ziół z dodatkiem soli, pozwalających wykreować wyśmienite dania, również niedoświadczonym kucharzom. Odnajdziemy w nich całe bogactwo smaków i aromatów kuchni polskiej.
Dla wielbicieli dobrze przyprawionych potraw mięsnych Appetita przygotowała: Przyprawę do mięsa mielonego, Przyprawę do mięsa wieprzowego oraz Przyprawę do mięsa wołowego.
Przyprawa do żeberek sprawi, że pieczone, posypane nią żeberka staną się prawdziwym hitem na naszym stole. Amatorzy tradycyjnej kuchni staropolskiej docenią Przyprawę do bigosu po staropolsku, która nada tej typowo polskiej potrawie odpowiedni smak i aromat.
W asortymencie linii znajdziemy również Przyprawę do gulaszu – mieszankę dobraną tak, by podkreślić pikantną moc i wyrazistość polskiego gulaszu.
Wielbiciele sytych, rodzimych zup na pewno nie oprą się flaczkom, przyprawionym Przyprawą do flaków, w której dominuje charakterystyczny aromat majeranku. Dla amatorów lżejszych dań, np. drobiowych, Appetita przygotowała trzy rodzaje przyprawy do kurczaka: Przyprawę do kurczaka klasyczną, Przyprawę do kurczaka pikantną oraz Przyprawę do kurczaka słodko - kwaśną. Każda z nich pozwoli nadać białemu mięsu inny, oryginalny smak.
Coś dla siebie znajdą również zwolennicy kuchni wegetariańskiej. Przyprawa do potraw z fasoli oraz Przyprawa do frytek i ziemniaków zainspirują do poszukiwania niecodziennych kompozycji dań jarskich.
Potrawy rodzimej kuchni są nieodłącznym elementem tradycji polskich świąt. Appetita zainspiruje zarówno na Wielkanoc, jak i na Boże Narodzenie. Aby mieć pewność, że dania wielkanocne staną się kulinarnym sukcesem, warto sięgnąć po Przyprawę do żurku i barszczu białego, wzmacniającą aromat tych staropolskich zup oraz Przyprawę do potraw z jajek, która swoim składem urozmaici dania jajeczne na świątecznym stole.
Specjalnie na Boże Narodzenie Appetiita przygotowała uniwersalną Przyprawę do ryb.
Najnowsze mieszanki wprowadzone do linii Gotujemy po polsku w marcu 2007 to Przyprawa do gołąbków i Przyprawa do golonki. Stanowią odpowiedź na potrzeby polskich konsumentów, którzy cenią swojskie i regionalne smaki.
Seria osiemnastu mieszanek Gotujemy po polsku stanowi kompendium przyprawowe, przydatne w każdej kuchni. Dzięki niemu w prosty sposób uda się wykreować niezwykle smaczne i aromatyczne dania kuchni polskiej.
Linia Gotujemy po polsku
Producent: Ziołopex Sp. z o.o.