
Trzy nowe wiosenne sałatki podawane z chrupiącą grzanką to przekąski idealne dla wielbicieli lekkiego i pożywnego posiłku. W PAUL można skosztować sałatki Tabbouleh w sosie libańskim z kaszą bulgur, warzywami i smażonym kurczakiem lub sałatki ze smażonej wątróbki z burakami, malinami i orzechami laskowymi, ułożonej na świeżym szpinaku. Specjalnie dla wegetarian PAUL przygotował pieczonego buraka oprószonego kozim serem i orzechami włoskimi, podawanego na świeżej, chrupiącej rukoli.

Menu PAUL przy Emilii Plater 53 w Warszawie wzbogaciło się także o nowe dania główne. Szef kuchni poleca solę w złocistej panierce, podawaną na szpinaku z ziołowym puree, tymiankiem, natką pietruszki i szczypiorkiem oraz polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie śliwkowym, okraszone intensywnym smakiem Brandy z ryżem oraz surówką z kopru włoskiego, selera naciowego i jabłka. Do menu dołączyły także: pieczona pierś z kurczaka w winnym sosie estragonowym, żeberka wieprzowe w winiaku Calvados oraz łosoś zapiekany pod pierzynką z pora i selera.
Warto skosztować również wykwintnych deserów i ręcznie robionych słodyczy m.in. nowych tartaletek wypiekanych ze słodkiego ciasta, wypełnionych kremem patisserie ze świeżymi sezonowymi owocami, słodkich ekler i karmelizowanych napoleonek lub klasycznych francuskich makaroników migdałowych w pięciu smakach.

W stałej ofercie PAUL oprócz nowości możemy spróbować pełnowartościowych śniadań, ciepłych kanapek ze świeżo wypiekanego chleba pain de mie, hamburgerów ze 100% wołowiny, wytrawnych i słodkich naleśników, tart i quiche. Napić się aromatycznych kaw i herbat, świeżo wyciskanych soków, orzeźwiającej lemoniady, napojów gazowanych i alkoholi.
Menu PAUL przy Emilii Plater 53 w Warszawie wzbogaciło się także o nowe dania główne. Szef kuchni poleca solę w złocistej panierce, podawaną na szpinaku z ziołowym puree, tymiankiem, natką pietruszki i szczypiorkiem oraz polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie śliwkowym, okraszone intensywnym smakiem Brandy z ryżem oraz surówką z kopru włoskiego, selera naciowego i jabłka. Do menu dołączyły także: pieczona pierś z kurczaka w winnym sosie estragonowym, żeberka wieprzowe w winiaku Calvados oraz łosoś zapiekany pod pierzynką z pora i selera.
Warto skosztować również wykwintnych deserów i ręcznie robionych słodyczy m.in. nowych tartaletek wypiekanych ze słodkiego ciasta, wypełnionych kremem patisserie ze świeżymi sezonowymi owocami, słodkich ekler i karmelizowanych napoleonek lub klasycznych francuskich makaroników migdałowych w pięciu smakach.
W stałej ofercie PAUL oprócz nowości możemy spróbować pełnowartościowych śniadań, ciepłych kanapek ze świeżo wypiekanego chleba pain de mie, hamburgerów ze 100% wołowiny, wytrawnych i słodkich naleśników, tart i quiche. Napić się aromatycznych kaw i herbat, świeżo wyciskanych soków, orzeźwiającej lemoniady, napojów gazowanych i alkoholi.
niezły kąsek
Magdalena88
SylaUla