Kulki mięsne dobrze nadziane to nowe dania gotowe, wpisujące się w trend przygotowywania kreatywnych, nadziewanych potraw mięsnych. Kulki mięsne są idealnym połączeniem soczystego mięsa i pysznego nadzienia w czterech odmianach: z sera, ziemniaków z boczkiem, pieczarek lub kapusty z grzybami. Do każdego z dań dobrano idealnie skomponowany sos pomidorowy, grzybowy, śmietanowo pomidorowy lub pieczeniowo-grzybowy, który podkreśla smak apetycznie doprawionego mięsa i pysznego nadzienia.
Przy przygotowaniu Kulek mięsnych dobrze nadzianych przywiązuje się dużą wagę do wysokiej jakości mięsa. Zgodnie z surowymi procedurami selekcji mięs, do produkcji dań gotowych Pudliszki, nie jest stosowane mięso oddzielane mechanicznie (MOM). W kulkach mięsnych nie ma także glutaminianu sodu, który wzmacnia walory smakowe produktów, ale jest nieobojętny dla zdrowia. Swój wyjątkowy smak Kulki mięsne Pudliszki zawdzięczają starannie dobranym składnikom. Kulki mięsne są przygotowywane tradycyjnymi metodami bez użycia konserwantów oraz sztucznych wypełniaczy. Trwałość i świeżość uzyskano poprzez tradycyjne wekowanie metodą naszych babć.
Kulki mięsne dobrze nadziane serem w sosie pomidorowo śmietanowym
Wysokiej jakości mięso i aromatyczne nadzienie serowe jest powszechnie uwielbianym połączeniem. Delikatności smaku dodaje subtelny sos pomidorowo-śmietanowy.
Kulki mięsne dobrze nadziane kapustą z grzybami w sosie pieczeniowo-grzybowym
Kulki mięsne dobrze nadziane to idealne połączenie pysznego mięsa z nadzieniem z kapusty i grzybów, a wszystko to skąpane w sosie pieczeniowo-grzybowym, który podkreśla wyjątkowy smak potrawy.
Kulki mięsne dobrze nadziane ziemniakami i boczkiem
Idealna propozycja dla łasuchów. Sycące kulki mięsne z nadzieniem z ziemniaków i aromatycznego boczku w sosie pomidorowym przyrządzonym z oryginalnego koncentratu pomidorowego Pudliszki.
Kulki mięsne dobrze nadziane pieczarkami w sosie grzybowym
Świetnie doprawione nadzienie pieczarkowe idealnie komponuje się ze smakiem mięsa. Danie oblane jest smakowitym sosem z leśnych grzybów.