Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami
Ze składników zagniatamy ciasto, gdy się wszystko ładnie połączy i ciasto jest dostatecznie plastyczne wałkujemy cienki placek. i Wykładamy nim dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Całość nakłuwamy widelcem i wstawiamy na 30 min do lodówki. Ser mielimy dwa razy, dodajemy jajka, cukier, rozpuszczone masło,budyń, mannę i resztę składników. Miksujemy chwilę aby tylko połączyły się składniki. Brzoskwinie osączamy z syropu i kroimy w paski. Schłodzony spód podpiekamy w 180 stopniach około 20 minut. Po lekkim ostudzeniu smarujemy ciasto białkiem, wylewamy połowę sera, układamy brzoskwinie, przykrywamy resztą masy serowej. Wkładamy do nagrzanego do 220 stopni piekarnika i po 15 minutach zmniejszamy temperaturę do 160 stopni i pieczemy jeszcze godzinę. Do masła dodajemy gorącą kawę, kakao i cukier, mieszamy do połączenia się składników. Biszkopty maczamy w chłodnej polewie i układamy na zimnym serniku, na każdym układamy odrobinę wiórków kokosowych.