Ważną zaletą ryb jest możliwość przyrządzania pysznych dań i urozmaicenia monotonnej polskiej diety obfitującej w tłuste potrawy mięsne. Przygotowując rybne przysmaki warto sięgnąć po Vegetę Mix do ryb, niezastąpioną w kuchni prawdziwych miłośników dobrego jedzenia, oraz jej przepisy. Przyprawa ta została skomponowana z najlepszych składników i może być stosowana zarówno z rybami słodkowodnymi jak i morskimi. Vegeta Mix do ryb to delikatna mieszanka ziół: bazylii, czosnku, imbiru, białej gorczycy, kopru i natki pietruszki, które działają pobudzająco i poprawiają apetyt. Dodatek cebuli oraz niewielka ilość cukru i kwasu cytrynowego wydobywają z przygotowywanych posiłków ich naturalny smak i aromatyczną nutę. Vegeta jest także łatwa w zastosowaniu - wszystko, co należy zrobić to posypać rybę Vegetą Mix do ryb i odstawić na około 20 minut. Dzięki temu pieczony karmazyn, smażony karp czy wigilijne śledzie będą smakować lepiej niż zwykle.
Vegeta Mix do ryb "świetnie pływa" z rybami słodkowodnymi i morskimi, a ilość i sposób jej zastosowania można dopasować do własnego podniebienia. Jeśli ktoś nie lubi ryb z powodu ich charakterystycznego zapachu, powinien doprawić mięso właśnie Vegetą Mix do ryb. Zawarte w niej zioła spowodują, że zapach przyrządzanej ryby stanie się przyciągający i przyjemny. Warto także pamiętać, aby przyrządzając dania z ryb ograniczać stosowanie dodatkowych tłuszczów. W trakcie pieczenia czy smażenia ryba i tak uwalnia własny tłuszcz oraz soki, dlatego wcześniejszy dodatek oliwy powinien być raczej symboliczny.
Vegeta Mix do ryb 20 g - cena: 1,10 zł / szt.
Vegeta Mix do ryb "świetnie pływa" z rybami słodkowodnymi i morskimi, a ilość i sposób jej zastosowania można dopasować do własnego podniebienia. Jeśli ktoś nie lubi ryb z powodu ich charakterystycznego zapachu, powinien doprawić mięso właśnie Vegetą Mix do ryb. Zawarte w niej zioła spowodują, że zapach przyrządzanej ryby stanie się przyciągający i przyjemny. Warto także pamiętać, aby przyrządzając dania z ryb ograniczać stosowanie dodatkowych tłuszczów. W trakcie pieczenia czy smażenia ryba i tak uwalnia własny tłuszcz oraz soki, dlatego wcześniejszy dodatek oliwy powinien być raczej symboliczny.
Vegeta Mix do ryb 20 g - cena: 1,10 zł / szt.
akwaterma