Wychodząc naprzeciw ekologii i będąc w zgodzie z naturą renomowana włoska firma CIRIO, specjalizująca się w wyrobach pomidorowych, wprowadza na rynek produkty najwyższej klasy, pochodzące z upraw ekologicznych.
Sygnowane marką CIRIO bio pomidory, widziały prawdziwe promienie słoneczne, a nie sztuczne światło. To rośliny dojrzewające w naturalnych, włoskich pejzażach z oddalonym horyzontem, a nie zamknięte w szklarni. Niczym nie napędzane, nie przyspieszane i nie modyfikowane genetycznie. Pomidory zrywane są z krzaka w momencie, kiedy mają najwięcej witamin i składników odżywczych. Dzięki temu dostarczają nam wiele witamin z grupy A, B i C, a także mnóstwo potasu i żelaza. Tak wyhodowane pomidory zachowują nienasycone kwasy tłuszczowe i pektynę, które odpowiadają za obniżenie cholesterolu w naszym organizmie. Nie podsycane żadnymi sztucznymi barwnikami swój intensywny, czerwony kolor, zawdzięczają substancji o nazwie likopen, która posiada niezwykłą moc w profilaktyce jednej z najczęściej pojawiających się odmian nowotworu u mężczyzn - raka prostaty.
Jeden mały krągły, czerwony pomidor, a tak wiele zalet. Żeby jednak mógł obdarować nas swoimi najlepszymi darami, musimy pozwolić mu na rozwój w naturalnych warunkach. A wtedy niezachwiana żadną niezdrową ingerencją natura, odwdzięczy się swoim bogactwem.
Tę zależność wyśmienicie rozumie marka CIRIO, która od ponad 150 lat dostarcza włoskich, aromatycznych pomidorów w różnej postaci, od krojonych, po przecierane. Najnowsze produkty koncernu, to najwyższej klasy pomidory z ekologicznych upraw, które są doskonałą alternatywą dla wszystkich, pozbawionych smaku i zapachu pomidorów.
Dostępne produkty w gamie Bio Cirio to: przecier pomidorowy BIO, 700 gram kosztuje 8 zł oraz pomidory w kawałkach w puszce o pojemności 400 gram kosztują 5 zł.
Dystrybutor: North Coast S.A.
Sygnowane marką CIRIO bio pomidory, widziały prawdziwe promienie słoneczne, a nie sztuczne światło. To rośliny dojrzewające w naturalnych, włoskich pejzażach z oddalonym horyzontem, a nie zamknięte w szklarni. Niczym nie napędzane, nie przyspieszane i nie modyfikowane genetycznie. Pomidory zrywane są z krzaka w momencie, kiedy mają najwięcej witamin i składników odżywczych. Dzięki temu dostarczają nam wiele witamin z grupy A, B i C, a także mnóstwo potasu i żelaza. Tak wyhodowane pomidory zachowują nienasycone kwasy tłuszczowe i pektynę, które odpowiadają za obniżenie cholesterolu w naszym organizmie. Nie podsycane żadnymi sztucznymi barwnikami swój intensywny, czerwony kolor, zawdzięczają substancji o nazwie likopen, która posiada niezwykłą moc w profilaktyce jednej z najczęściej pojawiających się odmian nowotworu u mężczyzn - raka prostaty.
Jeden mały krągły, czerwony pomidor, a tak wiele zalet. Żeby jednak mógł obdarować nas swoimi najlepszymi darami, musimy pozwolić mu na rozwój w naturalnych warunkach. A wtedy niezachwiana żadną niezdrową ingerencją natura, odwdzięczy się swoim bogactwem.
Tę zależność wyśmienicie rozumie marka CIRIO, która od ponad 150 lat dostarcza włoskich, aromatycznych pomidorów w różnej postaci, od krojonych, po przecierane. Najnowsze produkty koncernu, to najwyższej klasy pomidory z ekologicznych upraw, które są doskonałą alternatywą dla wszystkich, pozbawionych smaku i zapachu pomidorów.
Dostępne produkty w gamie Bio Cirio to: przecier pomidorowy BIO, 700 gram kosztuje 8 zł oraz pomidory w kawałkach w puszce o pojemności 400 gram kosztują 5 zł.
Dystrybutor: North Coast S.A.
elutka