W dzisiejszych czasach, ciężko wygospodarować nam chwilę aby upiec aromatyczne słodkości. Ale czy wypieki trwają aż tak długo? Nie zawsze. Z nami domowe wypieki są zawsze szybkie i smaczne. Mamy nawet sposób dla osób, które nie czują się zbyt dobrze w cukiernictwie.
Zdjęcie: Panthermedia
Warsztaty prowadzone w języku angielskim przez doświadczoną Pastry Chef Joy Ludwig-McNutt. Na zajęciach uczestnicy będą przygotowywać wyśmienite ciastka i ciasteczka idealne do popołudniowej kawy z najbliższymi.
Warto dodać, że Joy Ludwig-McNutt pracowała w najlepszych amerykańskich restauracjach m.in. w Jean-Georges Restaurant w Nowym Jorku (restauracja posiada aż trzy gwiazdki Michelin).
Zdjęcie: Fotolia
W programie uczestnicy nauczą się przygotowywać m.in. rogaliki z nadzieniem orzechowym, owocowym oraz cynamonowym, francuskie ciastka financier o smaku waniliowym i czekoladowym oraz ciastka maślane. Więcej informacji uzyskacie wchodząc na stronę Studia Cookup.