Wgryzamy się w książki o przetworach i o jabłkach

Wraz z Books for Cooks recenzujemy książki o przetworach. Jako bonus mamy dla Was też recenzję najnowszej książki Elizy Mórawskiej "O jabłkach", w której znajdziecie świetne przepisy na potrawy z jabłkami w roli głównej.

         
ocena: 5/5 głosów: 3
Wgryzamy się w książki o przetworach i o jabłkach

Gotowanie i jedzenie to pasja większości z nas. Jednak, gdy już zaspokoimy apetyty najbliższych, a w naszych domach zacznie unosić się zapach aromatycznego ciasta, możemy oddać się innej bardzo przyjemnej czynności, jaką jest lektura książek kucharskich.

Właśnie z miłości do gotowania i do czytania zrodził się pomysł na ten cykl. Wraz z Laurą Osęką z Books for Cooks, która o książkach kucharskich wie prawie wszystko, oraz z Wami "wgryzamy się" w książki kucharskie.

Recenzje video

Recenzujemy książki o przetworach. Mamy dla Was także recenzję najnowszej książki popularnej blogerki kulinarnej Elizy Mórawskiej pt. "O jabłkach." Wszystkie recenzje przedstawiamy w formie video.

Jeśli chcecie poznać zdanie Laury Osęki na temat poniższych książek, wystarczy że klikniecie w konkretne zdjęcie lub w link. Zachęcamy do obejrzenia video!

Staropolskie marynatyDomowe przetwory O jabłkachjam it, pickle it, cure it

1) Staropolskie marynaty
2) Domowe przetwory. Dżemy, galaretki, marmolady
3) O jabłkach. 40 przepisów z jabłkami na śniadanie, obiad, kolację i deser
4) Jam it, pickle it, cure it

Wszystkie recenzowane książki i wiele więcej możecie kupić w księgarni kulinarnej Books for Cooks >>>

Laura Osęka jest właścicielką księgarni kulinarnej Books For Cooks, w której znajdziecie najciekawsze pozycje książkowe o gotowaniu, kuchni i jedzeniu - w tym wszystkie recenzowane.