Wgryzamy się w Kuchnia chińska według Goka

Zobacz recenzję książki Goka Wana - Kuchnia chińska według Goka i sprawdź test przepisu z książki na chińską zupę z makaronem i wołowiną.

         
ocena: 5/5 głosów: 4
Wgryzamy się w Kuchnia chińska według Goka

Gok Wan, słynny brytyjski stylista, projektant mody i prezenter telewizyjny tym razem odkrywa tajniki kuchni chińskiej. Ojciec Goka, właściciel restauracji z daniami na wynos, przekazał mu nie tylko swoje receptury na pyszne potrawy z różnych regionów Chin, ale też przekonanie, że każda potrawa ma swój duchowy wymiar.

Obejrzyj recenzję książki "Kuchnia chińska według Goka" autorstwa Laury Osęki z księgarni kulinarnej Books for Cooks, a następnie przetestuj wraz z myszą75 przepis na ulubioną zupę papy Wana z makaronem i wołowiną!


https://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2014/01/21/imgaCSdyx.jpg
Mysza75 przetestowała przepis na zupę z makaronem ryżowym i wołowiną. "Pierwszy raz miałam okazję okazję wypróbować sos ostrygowy i muszę powiedzieć, że jest pyszny" - dowiedz się więcej!

              Zupa z wołowiną Goka "mod. kołczu" - Zupa podana z kapusta pekińska i sosem ostrygowym

Konkurs!

Weż udział w konkursie "Ugotuj swojego ulubionego celebrytę!"  i wygraj książkę Goka. Zadanie konkursowe? Dodaj przepis na potrawę inspirowaną Twoim ulubionym kulinarnym celebrytą!

Dwa najciekawsze przepisy nagrodzimy książkami - każdy jedną z pięciu recenzowanych książek - do wyboru.