Gok Wan, słynny brytyjski stylista, projektant mody i prezenter telewizyjny tym razem odkrywa tajniki kuchni chińskiej. Ojciec Goka, właściciel restauracji z daniami na wynos, przekazał mu nie tylko swoje receptury na pyszne potrawy z różnych regionów Chin, ale też przekonanie, że każda potrawa ma swój duchowy wymiar.
Obejrzyj recenzję książki "Kuchnia chińska według Goka" autorstwa Laury Osęki z księgarni kulinarnej Books for Cooks, a następnie przetestuj wraz z myszą75 przepis na ulubioną zupę papy Wana z makaronem i wołowiną!
Mysza75 przetestowała przepis na zupę z makaronem ryżowym i wołowiną. "Pierwszy raz miałam okazję okazję wypróbować sos ostrygowy i muszę powiedzieć, że jest pyszny" - dowiedz się więcej!
Konkurs!
Weż udział w konkursie "Ugotuj swojego ulubionego celebrytę!" i wygraj książkę Goka. Zadanie konkursowe? Dodaj przepis na potrawę inspirowaną Twoim ulubionym kulinarnym celebrytą!
Dwa najciekawsze przepisy nagrodzimy książkami - każdy jedną z pięciu recenzowanych książek - do wyboru.
Wgryzamy się w Kuchnia chińska według Goka
Zobacz recenzję książki Goka Wana - Kuchnia chińska według Goka i sprawdź test przepisu z książki na chińską zupę z makaronem i wołowiną.
ocena: 5/5 głosów: 4