Wspólna inicjatywa Porsche Polska oraz magazynu Food & Friends – Porsche Gourmet Tour – wystartowała w 2012 roku i od razu odniosła sukces, jako nowa platforma wyrazu i kreatywnego myślenia skoncentrowana wokół wybitnych kucharzy, w tym Wojciecha Modesta Amaro – właściciela i szefa kuchni restauracji Atelier Amaro, która jako jedyna w Polsce otrzymała gwiazdkę Michelin, a jednocześnie ambasadora marki Gaggenau. Dotychczas odbyły się dwie edycje tego wyjątkowego wydarzenia – w Porsche Centrum Warszawa, oraz w Porsche Centrum Poznań.
Porsche Gourmet Tour, które odbędzie się 12 Października w Sopocie, w Sheraton Sopot Hotel jest ostatnim w tym sezonie. Jeden z najlepszych szefów kuchni świata - Paul Liebrandt – przybył aż z Nowego Jorku, aby wziąć udział w wydarzeniu.
Połączenie tak wyjątkowych postaci kulinarnego świata jak Paul Liebrand i Wojciech Amaro jest kluczem do sukcesu Porsche Gourmet Tour i unikalnym wydarzeniem. Taką chwilę można przeżyć tylko raz.
Partnerem wydarzenia jest Food&Friends i Gaggenau.
Porsche Gourmet Tour, które odbędzie się 12 Października w Sopocie, w Sheraton Sopot Hotel jest ostatnim w tym sezonie. Jeden z najlepszych szefów kuchni świata - Paul Liebrandt – przybył aż z Nowego Jorku, aby wziąć udział w wydarzeniu.
Połączenie tak wyjątkowych postaci kulinarnego świata jak Paul Liebrand i Wojciech Amaro jest kluczem do sukcesu Porsche Gourmet Tour i unikalnym wydarzeniem. Taką chwilę można przeżyć tylko raz.
Partnerem wydarzenia jest Food&Friends i Gaggenau.