TREŚĆ SPONSOROWANA

Restauracja Venti-tre

Venti-tre to finezyjne połączenie tradycyjnej kuchni włoskiej oraz wyszukanych śródziemnomorskich smaków.

         
ocena: 5/5 głosów: 5
Restauracja Venti-tre
Doskonałe śródziemnomorskie smaki

Wykwintne menu restauracji Venti-tre gwarantuje niezapomniane kulinarne doświadczenie z wyśmienitymi smakami włoskich antipasti, szerokim wyborem świeżych ryb i owoców morza, domowych makaronów i risotto, a także grillowanych mięs. Kartę menu wzbogacają różnorodne sezonowe promocje m.in. z ekologicznej wołowiny długodojrzewającej, trufli, szparagów czy świeżych ryb pochodzących z mazurskich jezior.

http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgWTsC1k.jpghttp://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgkUxOWb.jpg

Przygotowane starannie pod okiem Szefa kuchni Marcina Suchenka dania są wynikiem pasji kulinarnych i powstają ze świeżych produktów najwyższej jakości, naturalnie przetworzonych i pochodzących od lokalnych dostawców. Smak potraw uszlachetnia wspaniały wybór dodatków, sezonowych warzyw oraz domowych sosów. Imponująca kolekcja roczników światowych i europejskich win jest doskonałym uzupełnieniem kulinarnej przygody w restauracji Venti-tre. Wszystkie dania są przygotowywane  w otwartej kuchni na oczach gości, mogących rozkoszować się zapachami kuchni śródziemnomorskiej.

Atrakcją restauracji jest również piec opalany aromatycznym drzewem, gdzie wypiekana jest tradycyjna włoska pizza. Niedzielny brunch, oferujący bogaty wybór smaków kuchni międzynarodowej, gromadzi rodziny wraz z dziećmi, dla których przygotowane są liczne atrakcje, zabawy i animacje w Kąciku Zabaw. Letni taras zlokalizowany w zielonym ogrodzie, pełnym aromatycznych śródziemnomorskich ziół tworzy wyjątkową atmosferę relaksu i wypoczynku na świeżym powietrzu. 

http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgsUapOM.jpg

Niedzielny rodzinny brunch w restauracji Venti-tre

Niedzielny rodzinny brunch w restauracji Venti-tre proponuje wyborne menu w formie zimnego i gorącego bufetu, oferując bogaty wybór smaków kuchni polskiej i międzynarodowej. Niedzielny brunch gromadzi rodziny wraz z dziećmi – dorośli mogą się relaksować odkrywając wykwintne propozycje Szefa kuchni, dla dzieci natomiast przygotowane są liczne atrakcje, zabawy i animacje w Kąciku Zabaw.

Cena niedzielnego brunchu wynosi PLN 165 za osobę. Cena zawiera pakiet napoi: wino, piwo, wybór napoi bezalkoholowych, kawa oraz herbata. Dzieci do szóstego roku życia mogą korzystać z bufetów bezpłatnie, natomiast starsze dzieci w wieku 6-12 lat otrzymują 50% zniżki.

Dzieci

Dla najmłodszych Szef kuchni przygotował specjalne menu. Dodatkowo, Kącik Zabaw dla dzieci proponuje co tydzień liczne atrakcje, gry, zabawy edukacyjne, a także opiekę doświadczonego w pracy z dziećmi animatora. Program rozrywki dla dzieci jest bogaty i angażujący  w różnego rodzaju aktywności, podczas gdy ich rodzice mogą delektować się naszą kuchnią.

Godziny niedzielnego brunchu: 12:30 – 16:00

W celu dokonania rezerwacji, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 48 22 558 10 94 lub drogą emailową: ewelina.pienkowska@hyatt.com

Świąteczna oferta kulinarna w restauracji Venti-tre

Rozkoszuj się świąteczną kuchnią w Hyatt Regency Warsaw. W gronie Twoich najbliższych, odkryj naszą bogatą ofertę kulinarną przygotowaną specjalnie na świąteczny czas:
 
Elegancka kolacja wigilijna: Zapraszamy na rodzinną kolację wigilijną 24 grudnia do restauracji Venti-tre. Specjalnie z tej okazji, szef kuchni Marcin Suchenek przygotował menu pełne tradycyjnych polskich wigijinych specjałów.
 
Bożonarodzeniowy świąteczny brunch 25 i 26 grudnia: Zapraszamy na rodzinny brunch z wyśmienitym bufetem szefa kuchni pełnym międzynarodowych specjałów i polskich tradycyjnych znakomitości. Dla dzieci przygotowaliśmy wiele atrakcji i animacji w Kąciku Zabaw.
 
W celu rezerwacji prosimy o kontakt z restauracją pod numerem telefonu 48 22 558 10 94 lub email: ventitre-restaurant@hyatt.com

                    http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgANB1S2.jpg

Sylwester 2013

Wyjątkowy wieczór sylwestrowy w restauracji Venti-tre. Specjalnie na tą okazję, szef kuchni Marcin Suchenek proponuje elegancką pięciodaniową kolację z wykwintnym menu, wyborem napojów i alkoholi. Po zakończonej kolacji, wszyscy goście są zaproszeni do kontynuowania noworocznej szampańskiej zabawy w naszej prywatnej restauracji Q Club oraz w Sali Balowej w gorących latynoamerykańskich rytmach. Cena kolacji: 299 złotych za osobę.

W celu rezerwacji prosimy o kontakt z restauracją pod numerem telefonu 48 22 558 10 94 lub email: ventitre-restaurant@hyatt.com

Letni Taras w restauracji Venti-tre

Restauracja Venti-tre to ważne miejsce na kulinarnej mapie Warszawy każdego lata. Letni taras jest doskonałym miejscem, gdzie można odpocząć i poczuć wakacyjną atmosferę w centrum miasta. Letni taras zlokalizowany w zielonym ogrodzie, pełnym aromatycznych śródziemnomorskich ziół tworzy wyjątkową atmosferę relaksu i wypoczynku na świeżym powietrzu. Jest to również ulubione miejsce spotkań przy filiżanece aromatycznej kawy, jak również na lunch, aperitif lub romantyczą kolację przy zachodzie słońca. Szczególny klimat letniego tarasu restauracji venti-tre tworzą ogromne lampiony wypełnione świecami oraz nowa koncepcja żagli osłaniajacych od słońca i letniego deszczu.To wszystko sprawia, że goście łatwo mogą tu zapomnieć o codzienności.

http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgRGdPFB.jpg

Restauracja Venti-tre jedną z najlepszych restauracji w Polsce!

Restauracja Venti-tre dołączyła do ekskluzywnej grupy 100 najlepszych restauracji w Polsce w 2013 roku otrzymując prestiżowe wyróżnienie "Poland's 100 Best Restaurants 2013". Tym samym, Venti-tre dołączyło do ekskluzywnego grona 100 najlepszych polskich restauracji, grupy starannie wyselekcjonowanej przez profesjonalną platformę internetową Poland's 100 Best Restaurants.

Poland's 100 Best Restaurants jest to grupa ekspertów i krytyków kulinarnych, którzy podróżując po Polsce wybierają i rekomendują najlepsze restauracje. W swojej ocenie, zwacają szczególną uwagę na restauracyjne menu i propozycje Szefa, jakość serwowanych dań oraz profesjonalizm obsługi. Ważne jest również podejście do klienta i sposób obsługi. Logo "Poland's 100 Best Restaurants 2013" to gwarancja najwyższej jakości menu oraz profesjonalizmu obsługi.

„Jesteśmy dumni z tego prestiżowego wyróżnienia. Szczególne podziękowania dla wszystkich naszych gości. Bez Nich i ich uznania dla naszej kuchni, ta nagroda nie byłaby nam przyznana" mówi Marcin Suchenek, Chef kuchni restauracji Venti-tre.

http://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2013/10/22/imgAP3lPQ.jpg

Venti-tre
Hyatt Regency Warsaw
Ul. Belwederska 23, 00-761 Warszawa
Tel. 48 22 558 10 94
www.facebook.com/VentiTreRestaurant


Obejrzyj film o restauracji Venti-tre i podejrzyj sekrety szefów kuchni!