Strona główna Wartość odżywcza wątroby

Wartość odżywcza wątroby

Porady « poprzedni | następny »
kama1132 - Porady kulinarne: Wartość odżywcza wątroby offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 62
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Wartość odżywcza wątroby
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątroba przed smażeniem., jak ją odpowiednio przygotować?


Wątrobę wieprzową a nawet drobiowa, przed smażeniem, dobrze jest namoczyć ją na dosłownie pół godziny w mleku dopiero wówczas wtedy zdjąć z niej błonę.Największą wartość odżywcza ma wątroba krótko smażona, pół krwista.Stosuję się do porady mojej kochanej babci.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Wartość odżywcza wątroby  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane