Strona główna Wartość odżywcza wątroby

Wartość odżywcza wątroby

Porady « poprzedni | następny »
kama1132 - Porady kulinarne: Wartość odżywcza wątroby

Mistrz Kuchni
Artykuły: 62
zdjęcia: 1 z 1
Wartość odżywcza wątroby
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątroba przed smażeniem., jak ją odpowiednio przygotować?


Wątrobę wieprzową a nawet drobiowa, przed smażeniem, dobrze jest namoczyć ją na dosłownie pół godziny w mleku dopiero wówczas wtedy zdjąć z niej błonę.Największą wartość odżywcza ma wątroba krótko smażona, pół krwista.Stosuję się do porady mojej kochanej babci.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Wartość odżywcza wątroby  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Magiczne pierniczki Konkurs - Magiczne pierniczki

    Pyszne i aromatyczne pierniczki, choć niewielkie rozmiarem w okresie Świąt Bożego Narodzenia zdecydowanie zyskują na znaczeniu. Zawieszane na choince, wręczane bliskiej osobie, jedzone ze smakiem dodają magii i bajkowej atmosfery. Podziel się przepisem na pierniczki i wygraj atrakcyjne nagrody!

  • Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu? Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu?

    Święta Bożego Narodzenia w każdym domu smakują inaczej. Barszcz z uszkami, schab ze śliwką, kluski z makiem to potrawy, których nie może zabraknąć w świątecznym menu. A jak smakują Święta w Twoim domu? Podziel się przepisem na Twoją ulubioną świąteczną potrawę. Do wygrania m.in. ekspres do kawy Nespresso!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 
 Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 

Ostatnio komentowane