Strona główna Wartość odżywcza wątroby

Wartość odżywcza wątroby

Porady « poprzedni | następny »
kama1132 - Porady kulinarne: Wartość odżywcza wątroby offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 62
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Wartość odżywcza wątroby
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątroba przed smażeniem., jak ją odpowiednio przygotować?


Wątrobę wieprzową a nawet drobiowa, przed smażeniem, dobrze jest namoczyć ją na dosłownie pół godziny w mleku dopiero wówczas wtedy zdjąć z niej błonę.Największą wartość odżywcza ma wątroba krótko smażona, pół krwista.Stosuję się do porady mojej kochanej babci.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Wartość odżywcza wątroby  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane