Strona główna Wartość odżywcza wątroby

Wartość odżywcza wątroby

Porady « poprzedni | następny »
kama1132 - Porady kulinarne: Wartość odżywcza wątroby offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 62
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Wartość odżywcza wątroby
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wątroba przed smażeniem., jak ją odpowiednio przygotować?


Wątrobę wieprzową a nawet drobiowa, przed smażeniem, dobrze jest namoczyć ją na dosłownie pół godziny w mleku dopiero wówczas wtedy zdjąć z niej błonę.Największą wartość odżywcza ma wątroba krótko smażona, pół krwista.Stosuję się do porady mojej kochanej babci.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Wartość odżywcza wątroby  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane