admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Pasztet pieczony domowy
Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtrzalnym smaku i aromacie.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtrzalnym smaku i aromacie.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Szynka wiejska tradycyjna Łap-Pol to wyrób wyprodukowany wg starej tradycyjnej receptury w ekologicznie czystym rejonie na południu Polski.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Francuskie smaki d’aucy to specjalnie przygotowana linia warzyw inspirowana kuchnią znad Sekwany.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Przysmak doskonały do kanapek.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Koreczki śledziowe w palecie pięciu smaków cieszą nowym designem oraz poręcznym opakowaniem.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844To wyrób wytwarzany według tradycyjnej receptury bez konserwantów.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Wyrób wyprodukowany według starej, tardycyjnej receptury.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Są specjałem o swojskim charakterze. Dominujące dodatki to grzyby, kapusta, cebula i pomidor- filety śledziowe w leśnym klimacie Contimax.
Aga Z.
| Szef Kuchni | Przepisów: 124, Artykułów: 14Szynka pieczona to element tradycyjnego śniadania Wielkanocnego.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Chrupiąca cebulka nadaje smaku tym pysznym koreczkom śledziowym Contimax, zarazem przywołując na myśl spokojna polską wieś.