Pasztet pieczony domowy
Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtrzalnym smaku i aromacie.
Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtrzalnym smaku i aromacie.
Szynka wiejska tradycyjna Łap-Pol to wyrób wyprodukowany wg starej tradycyjnej receptury w ekologicznie czystym rejonie na południu Polski.
Francuskie smaki d’aucy to specjalnie przygotowana linia warzyw inspirowana kuchnią znad Sekwany.
Przysmak doskonały do kanapek.
Koreczki śledziowe w palecie pięciu smaków cieszą nowym designem oraz poręcznym opakowaniem.
To wyrób wytwarzany według tradycyjnej receptury bez konserwantów.
Wyrób wyprodukowany według starej, tardycyjnej receptury.
Są specjałem o swojskim charakterze. Dominujące dodatki to grzyby, kapusta, cebula i pomidor- filety śledziowe w leśnym klimacie Contimax.
Szynka pieczona to element tradycyjnego śniadania Wielkanocnego.
Chrupiąca cebulka nadaje smaku tym pysznym koreczkom śledziowym Contimax, zarazem przywołując na myśl spokojna polską wieś.