Pasztet pieczony domowy

  • 1

Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtrzalnym smaku i aromacie.

         
ocena: 4/5 głosów: 3
Pasztet pieczony domowy
fot. Fotolia
Pyszny pasztet to najlepsza propozycja na świąteczną potrawę. Świetnie sprawdzi się jako przekąska lub dodatek do pieczywa.

Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Od 1936 roku trzy pokolenia ( dziadek, ojciec i synowie) podtrzymują tradycyjny proces wyrobu wędlin o niezapomnianym smaku.

Pasztet

Ze względu na niepowtarzalną kompozycję smaku, jest niezwykle cenionym i rozchwytywanym produktem . Jest produkowany z trzech rodzajów mięsa: wieprzowego, wolowego i drobiowego z dodatkiem bułki i przypraw naturalnych. Spróbuj pasztet pieczony domowy Łap-pol.

Sprawdź przepisy na smaczne pasztety >>>