Pyszny pasztet to najlepsza propozycja na świąteczną potrawę. Świetnie sprawdzi się jako przekąska lub dodatek do pieczywa.
Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Od 1936 roku trzy pokolenia ( dziadek, ojciec i synowie) podtrzymują tradycyjny proces wyrobu wędlin o niezapomnianym smaku.
Ze względu na niepowtarzalną kompozycję smaku, jest niezwykle cenionym i rozchwytywanym produktem . Jest produkowany z trzech rodzajów mięsa: wieprzowego, wolowego i drobiowego z dodatkiem bułki i przypraw naturalnych. Spróbuj pasztet pieczony domowy Łap-pol.
Sprawdź przepisy na smaczne pasztety >>>
Wytwarzany od trzech pokoleń pasztet pieczony domowy o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Od 1936 roku trzy pokolenia ( dziadek, ojciec i synowie) podtrzymują tradycyjny proces wyrobu wędlin o niezapomnianym smaku.
Ze względu na niepowtarzalną kompozycję smaku, jest niezwykle cenionym i rozchwytywanym produktem . Jest produkowany z trzech rodzajów mięsa: wieprzowego, wolowego i drobiowego z dodatkiem bułki i przypraw naturalnych. Spróbuj pasztet pieczony domowy Łap-pol.
Sprawdź przepisy na smaczne pasztety >>>
Gość