sylwus469
| Starszy Kucharz | Przepisów: 35, Artykułów: 8Delektujemy sie zapachem kawy.
Jak sprawić, by kawa była wciąż tak samo aromatyczna
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
sylwus469
| Starszy Kucharz | Przepisów: 35, Artykułów: 8Jak sprawić, by kawa była wciąż tak samo aromatyczna
sylwus469
| Starszy Kucharz | Przepisów: 35, Artykułów: 8Naturalna dekoracja
sylwus469
| Starszy Kucharz | Przepisów: 35, Artykułów: 8Czy można odgrzewać mięso bez dodatkowych porcji tłuszczu?
sylwus469
| Starszy Kucharz | Przepisów: 35, Artykułów: 8W kuchni od przybytku głowa nie boli
12966
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 4Nawet zbyt tłusty rosół da się uratować!
12966
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 4Co zrobić, by po upieczeniu kurczak był chrupiący?
12966
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 4Subtelny smak cebuli
12966
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 4Zdrowy, bo bez konserwantów.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Ile osób można zmobilizować do obierania kukurydzy? Okazuje się, że dużo. Zwłaszcza, jeśli chodzi o bicie rekordu Guinessa.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Czyżby opowieść o jabłku, którym wąż skusił Adama i Ewę nie była prawdą? Nie rajskie jabłko a banan stały się przyczyną zguby pierwszych ludzi?