Podczas zajęć nauczycie się przygotowywać m. in. risotto z krewetkami i szafranem oraz czerwone sycylijskie pesto. Zajęcia poprowadzą Alfredo Boscolo i Leonardo Masi z Kuchni Dantego. Na wszystkie Panie czekać będzie lampka prosecco oraz kwiaty.
Warsztaty odbędą się 8 marca o godz. 18.00 w CookUp przy ul. Racławickiej 99 (Fort Mokotów). Spotkanie rozpocznie się od kieliszka musującego wina prosecco. Na przystawkę uczestniczki przygotują krem z porów, na pierwsze danie - risotto z krewetkami i szafranem, na drugie - makaron z czerwonym sycylijskim pesto. Panie przyrządzą także sałatę z fenkułu z czerwonymi pomarańczami. Słodkim zakończeniem będzie ekspresowy krem do tiramisu. Na koniec spotkania każda z Pań otrzyma drobny upominek.
Informacje organizacyjne: termin: 08.03, godz. 18.00, cena: 250 zł/os., rezerwacje: studio@cookup.pl; liczba miejsc ograniczona.
Warsztaty odbędą się 8 marca o godz. 18.00 w CookUp przy ul. Racławickiej 99 (Fort Mokotów). Spotkanie rozpocznie się od kieliszka musującego wina prosecco. Na przystawkę uczestniczki przygotują krem z porów, na pierwsze danie - risotto z krewetkami i szafranem, na drugie - makaron z czerwonym sycylijskim pesto. Panie przyrządzą także sałatę z fenkułu z czerwonymi pomarańczami. Słodkim zakończeniem będzie ekspresowy krem do tiramisu. Na koniec spotkania każda z Pań otrzyma drobny upominek.
Informacje organizacyjne: termin: 08.03, godz. 18.00, cena: 250 zł/os., rezerwacje: studio@cookup.pl; liczba miejsc ograniczona.