Nowa bombonierka Amadorro firmy Mieszko to kompozycja mocnych i intensywnie czekoladowych smaków. Każde
z czterech nadzień to połączenie niepowtarzalnego smaku czekolady i niebanalnych dodatków. Wnętrze bombonierki stanowią: aromatyczna kompozycja czekolady i brandy, intensywnie czekoladowe nadzienie z nutką herbaty Earl Grey, czekoladka o smaku ciemnej czekolady z dodatkiem skórki pomarańczowej i szczyptą chili oraz pralina gianduja – nugat z kremowym nadzieniem o intensywnym smaku orzechów laskowych. Gianduja to ceniona przez koneserów mieszanina czekolady i pasty orzechowej o delikatnej, kremowej konsystencji.
Eleganckie pudełko bombonierki A’MADORRO to połączenie czerni, oryginalnych ornamentów i apetycznych wizualizacji smaku. Całość została wykończona delikatnymi złoceniami, lakierami i tłoczeniami. Dwuwarstwowe pudełko zostało przygotowane w dwóch wersjach kolorystycznych - intensywnej czerwieni dla odważnych i zdecydowanych oraz delikatnym kolorze ecru dla subtelnych i wrażliwych.
Sugerowana cena na półce: 17 zł.
z czterech nadzień to połączenie niepowtarzalnego smaku czekolady i niebanalnych dodatków. Wnętrze bombonierki stanowią: aromatyczna kompozycja czekolady i brandy, intensywnie czekoladowe nadzienie z nutką herbaty Earl Grey, czekoladka o smaku ciemnej czekolady z dodatkiem skórki pomarańczowej i szczyptą chili oraz pralina gianduja – nugat z kremowym nadzieniem o intensywnym smaku orzechów laskowych. Gianduja to ceniona przez koneserów mieszanina czekolady i pasty orzechowej o delikatnej, kremowej konsystencji.
Eleganckie pudełko bombonierki A’MADORRO to połączenie czerni, oryginalnych ornamentów i apetycznych wizualizacji smaku. Całość została wykończona delikatnymi złoceniami, lakierami i tłoczeniami. Dwuwarstwowe pudełko zostało przygotowane w dwóch wersjach kolorystycznych - intensywnej czerwieni dla odważnych i zdecydowanych oraz delikatnym kolorze ecru dla subtelnych i wrażliwych.
Sugerowana cena na półce: 17 zł.