Nusret Gökçe jest właścicielem aż sześciu restauracji rozlokowanych w Turcji i Dubaju. Spośród innych szefów kuchni wyróżnia się nie tylko kulinarnym talentem, ale przede wszystkim ekstrawaganckim wyglądem i zachowaniem, dzięki któremu stał się gwiazdą Internetu.
Jego profil na Instagramie śledzi już ponad milion osób. A naprawdę jest co oglądać… Nusret może pochwalić się wysportowanym, seksownym ciałem, po którym widać, że nigdy nie opuszcza ani minuty treningu. W dodatku urodą przypomina młodszą wersję przystojnego Johnnego Deppa. Wyróżnia się także ubiorem. Jego cechą rozpoznawczą są ciemne okulary i eleganckie koszule z rozpiętymi guzikami odsłaniającymi wyrzeźbione mięśnie. Nic dziwnego, że ma tyle fanów, a zwłaszcza fanek!
To, na co również nie sposób nie zwrócić uwagi, to sposób, w jaki kucharz traktuje… mięso. Na wielu zdjęciach widać jak z czułością i delikatnością podchodzi do każdego przyrządzanego kawałka. Wszystko to w atmosferze niezwykłej zmysłowości, a wręcz erotyzmu. Widząc jego spojrzenie trudno uwierzyć, że nie spogląda na piękną kobietę, a po prostu na soczysty kawałek steku, który zaraz usmaży.
Nieodłącznymi atrybutami Nusreta jest duży nóż i sól – z tego powodu przez internautów został pieszczotliwie przezwany „Salt Bae”. Miłość i szacunek do mięsa oddaje również nazwa jego sieci restauracji brzmiąca „Nusr-et”, gdzie pierwszy człon wziął się oczywiście od imienia właściciela, a końcówka „et” oznacza w języku tureckim po prostu „mięso”.
Turecki kucharz, który przyrządzane mięso traktuje w tak niecodzienny sposób i chętnie dzieli się tym na zdjęciach przyjmując wyszukane pozy, ma szansę stać się główną gwiazdą Internetu w 2017 roku. Spodziewajmy się zatem wysypu memów z jego udziałem!
Jego profil na Instagramie śledzi już ponad milion osób. A naprawdę jest co oglądać… Nusret może pochwalić się wysportowanym, seksownym ciałem, po którym widać, że nigdy nie opuszcza ani minuty treningu. W dodatku urodą przypomina młodszą wersję przystojnego Johnnego Deppa. Wyróżnia się także ubiorem. Jego cechą rozpoznawczą są ciemne okulary i eleganckie koszule z rozpiętymi guzikami odsłaniającymi wyrzeźbione mięśnie. Nic dziwnego, że ma tyle fanów, a zwłaszcza fanek!
To, na co również nie sposób nie zwrócić uwagi, to sposób, w jaki kucharz traktuje… mięso. Na wielu zdjęciach widać jak z czułością i delikatnością podchodzi do każdego przyrządzanego kawałka. Wszystko to w atmosferze niezwykłej zmysłowości, a wręcz erotyzmu. Widząc jego spojrzenie trudno uwierzyć, że nie spogląda na piękną kobietę, a po prostu na soczysty kawałek steku, który zaraz usmaży.
Nieodłącznymi atrybutami Nusreta jest duży nóż i sól – z tego powodu przez internautów został pieszczotliwie przezwany „Salt Bae”. Miłość i szacunek do mięsa oddaje również nazwa jego sieci restauracji brzmiąca „Nusr-et”, gdzie pierwszy człon wziął się oczywiście od imienia właściciela, a końcówka „et” oznacza w języku tureckim po prostu „mięso”.
Turecki kucharz, który przyrządzane mięso traktuje w tak niecodzienny sposób i chętnie dzieli się tym na zdjęciach przyjmując wyszukane pozy, ma szansę stać się główną gwiazdą Internetu w 2017 roku. Spodziewajmy się zatem wysypu memów z jego udziałem!