Sposób przygotowania:
Gulasz z ziemniakami i fasolką szparagową
1. Do misy urządzenia wlać oliwę, dodać cebulę i mięso.
2. Nacisnąć przycisk MENU i ustawić program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i ustawić czas na 7 minut. Nacisnąć przycisk START. Mieszać od czasu do czasu.
3. Dodać wszystkie pozostałe składniki (oprócz ziemniaków) i wymieszać.
4. Nacisnąć przycisk MENU, wybrać program STEW i czas 1 godz. Zamknąć pokrywę i nacisnąć przycisk START.
5. 30 minut przed końcem, do gulaszu dodać ziemniaki. Na tacce do gotowania na parze umieścić fasolkę, zamknąć pokrywę i kontynuować duszenie.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
8. Przed podaniem usunąć liście laurowe.
2. Nacisnąć przycisk MENU i ustawić program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i ustawić czas na 7 minut. Nacisnąć przycisk START. Mieszać od czasu do czasu.
3. Dodać wszystkie pozostałe składniki (oprócz ziemniaków) i wymieszać.
4. Nacisnąć przycisk MENU, wybrać program STEW i czas 1 godz. Zamknąć pokrywę i nacisnąć przycisk START.
5. 30 minut przed końcem, do gulaszu dodać ziemniaki. Na tacce do gotowania na parze umieścić fasolkę, zamknąć pokrywę i kontynuować duszenie.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
8. Przed podaniem usunąć liście laurowe.