Olej do sałatek i innych potraw możesz uatrakcyjnić. Dodaj:
zioła - bazylia, tymianek, lubczyk, majeranek, estragon, cząber. Wrzucamy je wszystkie do słoika, zalewamy olejem i odstawiamy, niech się "przegryzie". Po kilku dniach mamy smaczny dodatek do sałatek
barwniki spożywcze - olej możemy też zabarwić. Można użyć do tego barwników spożywczych.
Olej przygotowany w ten sposób uatrakcyjni nasze dania.
zioła - bazylia, tymianek, lubczyk, majeranek, estragon, cząber. Wrzucamy je wszystkie do słoika, zalewamy olejem i odstawiamy, niech się "przegryzie". Po kilku dniach mamy smaczny dodatek do sałatek
barwniki spożywcze - olej możemy też zabarwić. Można użyć do tego barwników spożywczych.
Olej przygotowany w ten sposób uatrakcyjni nasze dania.