Jak się rodzą młode kulinarne talenty?

Obejrzyjcie relację filmową z warsztatów Dzień z Podravką w Legnicy.

         
ocena: 5/5 głosów: 3
Jak się rodzą młode kulinarne talenty?

Dzień z Podravką to wyjątkowy projekt, którego celem jest edukacja młodych adeptów sztuki kulinarnej, uczniów szkół gastronomicznych i ich nauczycieli.

W jego ramach uczniowie z wybranych klas poszerzają wiedzę kulinarną gotując na bazie świeżych, egzotycznych i mniej popularnych produktów wymagających regularnej praktyki jak świeże ryby, krewetki, homary czy karczochy, ale też doskonałych produktów firmy Podravka. Uczą się także jak umiejętnie łączyć je w gotowe dania od mistrza ich przyszłego zawodu – Marcina Jabłońskiego.

Zobaczcie video relację z warsztatów w Legnicy i dowiedzcie się więcej!



Zachęcamy też do śledzenia Dnia z Podravką na Facebooku! >>>