Pieczywo na zakwasie, wędliny z Podlasia i Lubelszczyzny, sery regionalne oraz oscypki, regionalne ciasta i pierniki, eko-przyprawy czy miody to tylko niektóre smakołyki, które prezentują polscy producenci podczas Jarmarku Produktów Regionalnych w Centrum Janki. To doskonała okazja, aby zakupić od lokalnych wytwórców wypieki i przysmaki przygotowywane według tradycyjnej receptury i sposobu przyrządzania, przekazywanego z pokolenia na pokolenie.
Centrum Janki od dawna wspiera lokalnych producentów i promuje polskie produkty, dlatego po raz kolejny organizuje Jarmark Produktów Regionalnych. Jestem przekonana, że i tym razem każdy koneser dobrej kuchni doceni lokalnych producentów i zakupi niejeden smakołyk. Spotkanie ze zdrową żywnością z pewnością pozwoli dobrze przygotować się na majówkowe piknikowanie i ulubiony przez wszystkich sezon grillowy” - mówi Anna Walerych, dyrektor Centrum Janki.
Informacje prasowe
Centrum Janki od dawna wspiera lokalnych producentów i promuje polskie produkty, dlatego po raz kolejny organizuje Jarmark Produktów Regionalnych. Jestem przekonana, że i tym razem każdy koneser dobrej kuchni doceni lokalnych producentów i zakupi niejeden smakołyk. Spotkanie ze zdrową żywnością z pewnością pozwoli dobrze przygotować się na majówkowe piknikowanie i ulubiony przez wszystkich sezon grillowy” - mówi Anna Walerych, dyrektor Centrum Janki.
Informacje prasowe