"Pyszna Polska 2017" to:
- widowiskowe pokazy kulinarne, które poprowadzą: Arleta Żynel, Arkadiusz Kruszik, Beata Śniechowska, Robert Sowa, Józef Sadkiewicz, Mikołaj Rey, Carlos González Tejera, Marcin Piotrowski, Marcin Jabłoński, Robert Poliński i Mateusz Nowak,
- szkolenia dietetyków, m.in. Jacek Bilczyński zaprasza na autorski wykład dotyczący zdrowego żywienia, Joanna Spychalska - dietetyk i psychodietetyk w jednym.Głosi, że posiłki mają nie tylko smakować i cieszyć oko, ale także odpowiednio skomponowane - działać terapeutycznie na organizm, warsztaty Muke z udziałem dietetyka, który opowie w jaki sposób zastąpić wizytę w aptece wizytą w warzywniaku,
- szkolenie z zakresu wykwintnej polskiej kuchni myśliwskiej prowadzone przez Dr Sadkiewicza,
- edukacja o winie, promocja wartościowego stylu życia
- Anna Dębska- redaktor naczelna portalu Gdziezjesc.info poprowadzi bezpłatne szkolenie dla managerów „4 noże w Twojej restauracji, czyli rewolucja, której potrzebuje Twoja restauracja”,
- Tomasz Habdas - absolwent kierunku Ekonomia Przedsiębiorstw na Wydziale Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. Zaprasza na bezpłatne szkolenie dla właścicieli i managerów restauracji "Liczby na Talerzu, czyli o tym dlaczego każdy powinien znać swoje liczby" ,
- pieczenie chleba, liczne pokazy i degustacje w wykonaniu Stowarzyszenia Polska Ekologia,
- rewia pieroga,
- patelnia plenerowa na 3000 porcji!
Bilety: https://pysznapolska.pl/shop
Bądź na bieżąco z fanpagem: www.facebook.com/PysznaPolska
Dowiedz się więcej na stronie: www.pysznapolska.pl
Bądź na bieżąco z fanpagem: www.facebook.com/PysznaPolska
Dowiedz się więcej na stronie: www.pysznapolska.pl