Poziomki to specjalne odznaczenia, które Magda Gessler przyznaje wybranym przez siebie restauracjom i hotelom w Polsce. Są symbolem uznania i rekomendacji słynnej restauratorki dla miejsc, które cechuje wysoka jakość serwowanych potraw oraz wysoka jakość obsługi.
„W tegorocznej, mocno rozszerzonej edycji mojego przewodnika po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach jest mnóstwo wspaniałych miejsc, których doświadczyłam przez ostatni rok. Jest więc nieprawdopodobne Masuria Arte, genialne Uroczysko Siedmiu Stawów, pyszny Bernard i urokliwa Dachówka. Są też oczywiście miejsca ubiegłoroczne, które dzięki pasji właścicieli utrzymują wysoki poziom. W dalszym ciągu jestem zachwycona Carską” – mówi Magda Gessler o swoim najnowszym przewodniku.
Przewodnik Magda Gessler „Gdzie zjeść i wyspać się w Polsce? Poziomki 2016/2017” ukaże się już 15 czerwca nakładem wydawnictwa Edipresse Książki.
„W tegorocznej, mocno rozszerzonej edycji mojego przewodnika po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach jest mnóstwo wspaniałych miejsc, których doświadczyłam przez ostatni rok. Jest więc nieprawdopodobne Masuria Arte, genialne Uroczysko Siedmiu Stawów, pyszny Bernard i urokliwa Dachówka. Są też oczywiście miejsca ubiegłoroczne, które dzięki pasji właścicieli utrzymują wysoki poziom. W dalszym ciągu jestem zachwycona Carską” – mówi Magda Gessler o swoim najnowszym przewodniku.
Przewodnik Magda Gessler „Gdzie zjeść i wyspać się w Polsce? Poziomki 2016/2017” ukaże się już 15 czerwca nakładem wydawnictwa Edipresse Książki.
LauraLaura
Magdalena88