Łódzką restaurację American Bull, śmiało możemy porównywać z teksańską restauracją Big Texan, która serwuje 2 kg steka. Mimo tradycyjnych potraw kuchni łódzkiej, American Bull, świetnie wpisała się kulturę łodzian. Charakterystyczny wygląd restauracji oraz panująca atmosfera, w ciągu sekundy przenosi nas do świata Rodem z filmów z Hollywood’u.
Łódź city
Każdy z nas zadaje sobie pytanie: czy można zjeść prawdziwe amerykańskie jedzenie? Odpowiedź jest prosta oczywiście, że tak. Wystarczy odwiedzić Łódź. American Bull- jest to jedyna restauracja, która po chwili oczekiwania na złożone zamówienie, serwuje nam prawdziwego amerykańskiego burgera. To danie, oprócz wspaniałych walorów smakowych, powala nas swoją wielkością. Jak się okazuje, w tym miejscu otrzymamy danie z najlepszego gatunku mięsa wołowego , w duecie z sosem robionym przez wspaniałych kucharzy oraz dużą dawką świeżych warzyw. Specjalnością restauracji są też steki z najwyższej jakości sezonowanej wołowiny. Z wiadomości uzyskanych od Pana Sebastiana Kołodziejczyka, dowiadujemy się, iż każde mięso przygotowane jest dopiero w momencie złożenia zamówienia.
zdjęcie: Informacja prasowa
Dla każdego coś dobrego
Restauracja jest wyjątkowo otwarta na nowe propozycje. „ Jeżeli Goście opowiadają , że gdzieś w stanach jedli jakieś fajne i smaczne danie – to my jesteśmy otwarci aby takie danie wprowadzić do naszego menu” . Jak widać, w tym przypadku świetnie zostaje spełniona zasada: klient nasz Pan. Największym atutem restauracji jest cena. To miejsce powstało z myślą o wszystkich klientach.
zdjęcia: Informacja prasowa
Pamiętajcie, jest to idealne miejsce na spotkania nie tylko z przyjaciółmi, ale również w gronie rodziny jak i spotkanie biznesowe.
Łódź city
Każdy z nas zadaje sobie pytanie: czy można zjeść prawdziwe amerykańskie jedzenie? Odpowiedź jest prosta oczywiście, że tak. Wystarczy odwiedzić Łódź. American Bull- jest to jedyna restauracja, która po chwili oczekiwania na złożone zamówienie, serwuje nam prawdziwego amerykańskiego burgera. To danie, oprócz wspaniałych walorów smakowych, powala nas swoją wielkością. Jak się okazuje, w tym miejscu otrzymamy danie z najlepszego gatunku mięsa wołowego , w duecie z sosem robionym przez wspaniałych kucharzy oraz dużą dawką świeżych warzyw. Specjalnością restauracji są też steki z najwyższej jakości sezonowanej wołowiny. Z wiadomości uzyskanych od Pana Sebastiana Kołodziejczyka, dowiadujemy się, iż każde mięso przygotowane jest dopiero w momencie złożenia zamówienia.
zdjęcie: Informacja prasowa
Dla każdego coś dobrego
Restauracja jest wyjątkowo otwarta na nowe propozycje. „ Jeżeli Goście opowiadają , że gdzieś w stanach jedli jakieś fajne i smaczne danie – to my jesteśmy otwarci aby takie danie wprowadzić do naszego menu” . Jak widać, w tym przypadku świetnie zostaje spełniona zasada: klient nasz Pan. Największym atutem restauracji jest cena. To miejsce powstało z myślą o wszystkich klientach.
zdjęcia: Informacja prasowa
Pamiętajcie, jest to idealne miejsce na spotkania nie tylko z przyjaciółmi, ale również w gronie rodziny jak i spotkanie biznesowe.