Sól... często jej nadużywamy. A tymczasem można spokojnie zastąpić ją w wielu potrawach bogatym aromatem ziół. Nie zawsze chce się jednak obrywać krzaczki i łączyć wiele kombinacji. Jest na to sposób. Chwila wysiłku i po sprawie.
Co będzie nam potrzebne? Zioła i foremka do kostek lodu Do każdej krateczki na kostkę lodu wkładamy nasz ulubiony zestaw ziół, najlepiej świeżych, ale można uzupełnić i suszonymi. Pozostałe miejsce zalewamy wodą i zamrażamy. Od tej pory swoją ulubioną mieszankę masz na wyciągnięcie ręki. Wystarczy tylko dorzucić kostkę do gotowanej zupy!
Co będzie nam potrzebne? Zioła i foremka do kostek lodu Do każdej krateczki na kostkę lodu wkładamy nasz ulubiony zestaw ziół, najlepiej świeżych, ale można uzupełnić i suszonymi. Pozostałe miejsce zalewamy wodą i zamrażamy. Od tej pory swoją ulubioną mieszankę masz na wyciągnięcie ręki. Wystarczy tylko dorzucić kostkę do gotowanej zupy!