Łosoś z sosem pomidorowym i musztardowym

FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów i smakoszy, włączając do swojej oferty dwa nowe produkty: Łososia z sosem pomidorowym i Łososia z sosem musztardowym.

         
ocena: 2/5 głosów: 2
Łosoś z sosem pomidorowym i musztardowym
Niewiele jest jeszcze na polskim rynku produktów z dzikiego łososia – króla ryb, którego mięso jest mniej tłuste, delikatniejsze w smaku i mniej różowe niż mięso łososia hodowlanego.

FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów i smakoszy, włączając do swojej oferty dwa nowe produkty: Łososia z sosem pomidorowym i Łososia z sosem musztardowym. Do filetu z łososia dodano pikantny sos pomidorowy, czosnek, zioła i oliwę z oliwek. Z kolei smak Łososia z sosem musztardowym wzbogacony został śmietaną i szczypiorkiem. Oba dania to zarazem duża porcja ryby, jak i wyszukana kompozycja smaków.