![Łosoś z sosem pomidorowym i musztardowym Łosoś z sosem pomidorowym i musztardowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/losos-z-sosem-pomidorowym-i-musztardowym-14306.jpg)
Niewiele jest jeszcze na polskim rynku produktów z dzikiego łososia – króla ryb, którego mięso jest mniej tłuste, delikatniejsze w smaku i mniej różowe niż mięso łososia hodowlanego.
FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów i smakoszy, włączając do swojej oferty dwa nowe produkty: Łososia z sosem pomidorowym i Łososia z sosem musztardowym. Do filetu z łososia dodano pikantny sos pomidorowy, czosnek, zioła i oliwę z oliwek. Z kolei smak Łososia z sosem musztardowym wzbogacony został śmietaną i szczypiorkiem. Oba dania to zarazem duża porcja ryby, jak i wyszukana kompozycja smaków.
FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów i smakoszy, włączając do swojej oferty dwa nowe produkty: Łososia z sosem pomidorowym i Łososia z sosem musztardowym. Do filetu z łososia dodano pikantny sos pomidorowy, czosnek, zioła i oliwę z oliwek. Z kolei smak Łososia z sosem musztardowym wzbogacony został śmietaną i szczypiorkiem. Oba dania to zarazem duża porcja ryby, jak i wyszukana kompozycja smaków.